Siemanko!
Witam Was w tą mglistą i pochmurną (przynajmniej u mnie) sobotę.
Posty miały być codziennie, ale jest jak jest

.
Akurat teraz mam taki okres w życiu, że na nadmiar czasu nie narzekam i wolę go spożytkować choćby w celach zarobkowych

.
Tak więc przechodzimy do tego co zrobiłem przez ostatni tydzień:
-
Buxy - codziennie odpalam Multiclickera i co się tam sobie klika. Piniążków na razie nie mam z tego żadnych, ale dzisiaj spróbuję coś wypłacić.
-
Ankiety - również codziennie wchodzę i szukam ankiet. Na razie do minimum dobiłem tylko w Clixsense, ale jest to już spoko kwota.
Clixsense - 16,62$
-
Wykonywanie zadań - tej dziedziny zbytnio nie ruszam, gdyż po prostu nie chce mi się

. I trochę też w sumie nie mam czasu.
Postanowiłem, że teraz zajmę się bardziej przyszłościowymi byznesami, a zadania zacznę wykonywać, gdy okaże się, że muszę to robić, aby coś zarobić

Jednak 13,08 PLN w MyPay zostało zebrane i dzisiaj zleciłem wypłatę. Ciekawe kiedy przyjdzie
-
Sub-sms - lipa, lipa, lipa. Na tym mógłbym zakończyć opis tego co zrobiłem, ale dla Was troszkę to rozwinę

.
Jak pisałem w poprzednim poście, przeniosłem wszystkie swoje konfigurację na Firesub i zapowiadało się naprawdę fajnie. Po kilku dniach do MO została dodana cena sms'a

.
Ale nic, zmieniłem płatność na MT i było troszkę gorzej niż na MO, ale też dało się zarobić. Gdy oswajałem się z myślą, że jednak nie jest tak źle, firesub wyłączył programy

.
Także na razie pier*olę suby i czekam na poprawę sytuacji.
Firesub - 54,45 PLN
-
PPI - tak, wiem że miałem ograniczyć liczbę dziedzin, w których zarabiam, ale jak sami widzicie zadań i subów na razie nie ruszam, a ankiety i buxy zajmują mi max. 30 minut dziennie.
Więc postanowiłem spróbować PPI, gdyż można na tym sporo zarobić i stworzyć sobie niezły pasywny zysk.
W SEŁO itp. nie chce mi się bawić, gdyż nie mam z tym dobrych doświadczeń, więc spróbuję ugryźć YT.
Jak mi to wyjdzie? To się okaże - będę na bieżąco informował

.
CEL NA MAJ
129,80 PLN/300 PLN
Wyszło troszkę przydługawo, więc trzeba kończyć

.
Jeżeli ktoś śledzi dziennik to dawać znać!
Miłego weekendu!