Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
Zarabiacze.pl

Autor Wiadomość
RE: Zarabiacze.pl
Sprawdź:
(21-10-2016 22:27)themate0 napisał(a):  rozumiem, że mogę sobie 24/7 zmieniać adres ip oraz czyścic cookies i wykonywać non stop wszystkie akcje podając cały czas inne dane? i wszystko będzie zgodne z regulaminem zarabiacze.pl ?

zgadza się
(12-10-2016 19:28)rekki napisał(a):  
(12-10-2016 12:36)Paweeloss napisał(a):  Mam pytanie. Jeśli nie mam zmiennego IP, to ile czasu czekam, aby kolejne zadanie było dla mnie dostępne?

Polecam modem na karty SIM + internet z jakiejś sieci, bądź użycie smartfona jako modem. Można w ten sposób szybko i łatwo zmieniać swoje IP, a co za tym idzie, robić dużo akcji w krótkim czasie i zarabiać fajne kwoty w serwisie.

Co do osób, które pisały do mnie na PW w celu otrzymania pomocy - prawdopodobnie jutro otrzymacie odpowiedź, gdyż muszę przygotować jakiś krótki "poradnik" z aktualnymi akcjami do wykonywania.
Stary, wielkie dzięki za ten pomysł z użyciem telefonu jako modemuHuh Nie wiedziałem, że takie rzeczy można robić Smile Zarejestrowałem się z refa, napisałem PW no i od jutra biorę się do robotyBig Grin
(21-10-2016 22:55)Shadecaster2 napisał(a):  
(21-10-2016 22:27)themate0 napisał(a):  rozumiem, że mogę sobie 24/7 zmieniać adres ip oraz czyścic cookies i wykonywać non stop wszystkie akcje podając cały czas inne dane? i wszystko będzie zgodne z regulaminem zarabiacze.pl ?

zgadza się

Jakie zgadza się?

A to?

"OPIS
Podaj imię oraz numer telefonu, zaznacz zgodę i wyślij.
UWAGI
Dane muszą być prawdziwe. Prosimy użytkowników o rzetelność."
Należy używać prawdziwych danych do wykonywania akcji z numerami telefonów. Za wymyślanie danych (numeru, imienia, miejscowości) grozi blokada konta i nie wypłacenie środków.
(22-10-2016 14:24)rekki napisał(a):  Należy używać prawdziwych danych do wykonywania akcji z numerami telefonów. Za wymyślanie danych (numeru, imienia, miejscowości) grozi blokada konta i nie wypłacenie środków.
Odpisujesz na PW? Z tego co widzę dostępna jest tylko jedna akcja Smile Zna ktoś jeszcze podobne, płacące serwisy?
https://www.kubigo.pl/

Ja osobiście polecam dobra wiarygodna strona kokosów nie zarobisz ale pare złotych czasem wpadnie tylko uwaga na poprawność wykonywanych akcji
[Obrazek: baner4.png]
Na Kubigo nie zarobisz tyle, co na zarabiacze.pl Wink
A ty w ogole masz zamiar wyslac ten poradnik? bo cisza...

Toskan, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2013.
Napisz na PW, podając swój nick z serwisu. Każdy kto do mnie napisał i spełnił warunki, otrzymał poradnik.
Pisalem do Ciebie zaraz po rejestracji. Nick taki sam jak tutaj.

Toskan, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2013.
Wątek zamknięty