(11-11-2015 19:39)belesiu napisał(a): (11-11-2015 15:33)rcielak napisał(a): @belesiu, Czyli 90% promotoeow szkodzi programowi.
W ogole idac twoim tokiem myslenia kazdy kto wyplaca szkodzi programowi.
Pamietaj, ze dzieki promotora zarabiasz. Kolega wyzej wprowadzil do programu grupe 90 osob, ktora dziennie kupuje ok. 10paczek czyli wydaja w programie 15k/miesiac. Ile ty przyniosles do programu?
Nie idziesz moim tokiem rozumowania. Idziesz tokiem rozumowania kleszcza, który uważa, że ludzie hodują psy po to, żeby on miał co jeść
Pewnie się zdziwisz jak Ci powiem, ale TM nie funkcjonuje po to, żeby dawać zarabiać na paczkach. TM pozwala zarabiać na paczkach, aby ściągnąć do programu możliwie dużo ludzi i dzięki temu stanowić silny podmiot na rynku reklamy, stanowiący realną alternatywę a może nawet konkurencję dla tuzów pokroju Twittera, Linkedina a w dalszej perspektywie może nawet facebooka czy googla. Dlatego ważne jest, aby wiedzieć jak działa program i jakie są realia w jakich funkcjonuje. Wszelkie pisanie o piramidach i innych scamach ma z piramidami tyle wspólnego, że jest piramidalną bzdurą.
Jeśli promotor nie wierzy (choć wiedza jest swoistą antytezą wiary) w program, do którego wchodzi, to po kiego grzyba wchodzi. Jakie wsparcie mają w nim jego poleceni, czego się od niego dowiedzą.
Murzyni się cieszyli, że znaleźli się frajerzy, którzy przypłynęli do nich zza końca świata i jeszcze im za darmo dają niebywałe skarby.
Gość, którego nawet nie chce mi się ksywki pamiętać, cieszy się że zarabia na paczkach, a nawet nie tyka prawdziwej istoty zysku z TM jakim jest reklama o niesamowitej sile i niebywale niskiej cenie. I tyle.
Moi poleceni wiedzą ode mnie, co dostają do ręki. Każdy z nich jeśli nie prowadził swojego biznesu to już myśli o tym, żeby go prowadzić, bo ode mnie dowiedział się co może zrobić mając do dyspozycji takie narzędzie.
Moi poleceni nie zaglądają ze strachem każdego dnia czy TM istnieje, bo wiedzą, że istnieje. A nawet jeśli kiedyś przestanie istnieć, bo każde przedsiębiorstwo może z miliona przyczyn przestać istnieć, to tylko wzruszą ramionami, bo po prostu zniknie im jedno z narzędzi a nie rzecz od której w jakimkolwiek stopniu zależą.
Łoo Panie... To tu o reklamę chodzi...
Nie wiedziałem. Wszędzie tylko słyszę "zarabiaj w TM" o reklamowaniu nic.
Kurde wpisuję w googlach "jak reklamować się w trafficmonsoon" w różnych językach i nic wszędzie tylko "zostań milionerem z TM" "zarabiaj z TM" o analizie reklamy znajduję tylko jeden marny wpis. Tak, wiem google wycina z wyników wszystko co wiąże się z reklamowanie z TM ponieważ boją się konkurencji! Dziękuję, że mnie oświeciłeś!
Masz jednak racje biznes może paść z milionów przyczyn. Hyip/ponzi pada zawsze z powodu braku kasy na wypłaty i tak będzie tutaj. Tak jak we wszystkich poprzednich programach naszego kochanego admina.
Kiedy? Może dzisiaj, może jutro, a może za rok. Sam admin pewnie tego nie wiem więc na pozostaje w zasadzie tylko korzystać póki możemy.
Tak, kasa zarobiona w programie i reinwestowana zdecydowanie mniej boli więc łatwiej jest kupić 100 paczek z kasy zarobionej na refkach niż wrzucić prawie 20k złotych z portfela. Mówię Ci to z doświadczenia. Tak, kasa która znajduję się w programie to nie kasa która jest zarobiona.
Zarobiona = wypłacona!
Zgadzam się i podpisuję dwoma czy trzema rękoma pod słowami @Armin Van buuren. Każdy kto tu wchodzi wchodzi po to żeby zarabiać, a nie hobbistycznie oglądać reklamy. Sam na początku zainwestowałem 500, które już zresztą dawno wypłaciłem. Swoim poleconym zawsze powtarzam, że w TM najlepiej zarabia się na refkach i zachęcam ich do skupienia się na tym aspekcie. Z takimi osobami zdecydowanie lepiej się współpracuje w kolejnych projektach. W tej chwili mam może kilka paczek w TM z refków wyciągam ok. 200$/tydzień żeby zarobić tyle na paczkach musiałbym ich mieć prawie 300 dziękuję, ale to nie dla mnie.
(5$ w 50dni czyli 0,1$ zysku na paczke/dzień).
Jeszcze raz powtarzam:
1.To najlepszy program 2015 roku.
2.Dał zarobić już wielu. Najwięcej zarabiają w nim promotorzy.
3.To nie SCAM
4.Jest to program oparty o schemat ponziego(jak Amber Gold), a nie realna firma świadcząca usługi reklamowe.
Tyle w temacie, pozdrawiam i życze wysokich zarobków