Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Tak - 100% Smile
Czyli jak mam 10 poleconych to w miesiąc mam około 30$ które mogę wypłacić w dowolnym momencie?
mostow - dokładnie tak : )
Macie czasem tak że klikacie w reklamę a link się nie otwiera tylko stronę odświeżające, albo wyskakuje błąd sory this ad expired? Ja mam tak najczęściej z reklamami o wartości 0,02$
(22-06-2015 18:30)mostow napisał(a):  Macie czasem tak że klikacie w reklamę a link się nie otwiera tylko stronę odświeżające, albo wyskakuje błąd sory this ad expired? Ja mam tak najczęściej z reklamami o wartości 0,02$

To jest normalne . Smile
W tym programie działa zasada kto pierwszy ten lepszy.
Taka reklama trafia do ciebie jak i do innych użytkowników. jeżeli ktoś kliknie przed tobą to mu zalicza, a tobie po prostu nie zniknęła Smile .
Uważam że jest to dobre rozwiązanie, ponieważ reklamodawca ma pewność że jego reklamy nie zalegają tylko schodzą na bieżąco Smile
Wszystkie te raklamy za 0.02$ to podpucha. Klikam tu już baaardzo długo i jeszcze nigdy reklama za 0.02$ nie została zaliczona, teraz jak już taką widze, to nawet na nią nie wchodze.
asamer to nie podpucha. owszem ciężko taką za 2 centy kliknąć i zaliczyć, ale zalicza. na ponad 600 tyś użytkowników mało jest tych za 2 centy ponieważ reklamodawcy wolą wykupić reklam za 0,01$ lub 0,005$ . a jak przykładowo klikacz zobaczy reklame za 2 centy to w nią kliknie od razu. i nie raz po prostu ta reklama jest u ciebie do wyklikania, ale w rzeczywistości jest pusta.
Swoją drogą zapraszam na dzisiejsze spotkanie live Smile
Start 20:00

A ja mam już przekroczone 1 k$ Smile Nawet nie spodziewałem sie ze to tak szybko nastapi .

[Obrazek: 15p4si0.jpg]

I także ze swojej strony zapraszam na webinar dzisiejszy. .
Glosy: dariuszxdd (+1)
Gratuluje Smile
Te gatki były bardzo wyjątkowe . dużo się z nich człowiek dowiedział Smile
To się nazywa profesjonalizm .
Również uczestniczyłem w "Gatkach" Smile Pełen profesjonalizm i wiedza zawarta w video sprawia, że przekonałem się do inwestycji.
Odpowiedz