Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
a wiec chcialbym cos zgarnac ale szanse sa zerowe poniewaz nagrody sa z zanizona cena aa duzo bardzo duzo ludzi ma duzo ptz tymbardziej po tym jak teraz mozna tak duzo zdobyc poprzez filmy ...
a wiec nie ma chyba na co liczyc... ;x
Ja też tak myślę, ale jestem mimo wszystko optymistycznej myśli po prostu nie będę cenił zbyt wysoko (PayPal 1000 $ albo jakieś najlepsze electronics). Wezmę najprawdopodobniej pieniądze na PayPal, chociaż zobaczymy, jak to będzie. Kiedy spodziewacie się restocku ? Będzie dzisiaj ? Ja osobiście liczę na jutro. =]
ja mysle ze to bedzie dzisiaj albo najprawdopodobniej jutro...
aa ogolem to ceny w shopie sa tak wysokie... ;x
bo np ja mieszkam w niemczech i ten shop eu bedzie tez dla mnie ale tam jesli bys chcial cos zgarnac too nigdy ci ptz nie wystarczy...
jak wy myslicie?
Mysle ze jakbys chcial wziac cos wartosciowszego to i tak zaplacisz clo wielkie (chyba nie wiem jak jest w niemczech). Ale warto kupic mniejsze zeczy np sluchawki