Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
witam, jestem tu nowy, chciałem coś poczytać o tym lockerz'sie, dowiedzieć sie coś więcej o tym i śmieszy mnie to mili państwo, że najdłuższy, najczęściej odwiedzany i generalnie wszystko "naj" to temat odnośnie oszustw :} polacy - piękny naród...
Ja miałem około 10 Oszukanych kont. Jednak robiłem to z głową przez bramkę proxy dane starałem się podawać realne. Dziś dostałem potwierdzenie o nagrodzie.
Oto dowód.
Mam pytanie, czy zdażyło się wam kiedyś, że oszukiwaliście, przyznaliście się potem do tego i przeprosiliście Lockerz i czy nic wam nie zrobili, nie zbanowali, nie zresetowali konta itp ?
Może ci się upiecze, ja wysłałem do Lockerz maila, że mam 20 fake e-maili, i że bardzo ich przepraszam. Po prosiłem ich także aby nic nie robili z moim kontem, jak myślicie mogliby spełnić moje życzenie, wkońcu sam sie przyznałem, że oszukuje...