Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Darmowy Restock

Autor Wiadomość
RE: Darmowy Restock
Sprawdź:
Ja też mam pytanie: Jak ustawie sobie program że ma odświeżać PTZPlace.lockerz.com co 5 sekund to można dostać bana za takie coś ?
Tak, można za takie coś dostać bana.
niezmieniły się moejca nagród....
A tak poza tym teraz jest inna tabela do wypełaniania która będzie się uruchamiac poprzez java script. Wink
A w jaki sposób dostane tego bana? Za co że czekam na Restock? Dostał już kto za to bana ?

tokrzys14 - jest cos podobnego do autofilla ale pod java scripta ?
Tak, kilka osób dostało bana. Strona im się potem nie mogła załadować. Nie warto ryzykować - lepiej czekać na forum i sprawdzać Shoutboxa lub TeamSpeaka
Za używanie programów niezgodnych z FAQ czy z czymś tam :]
Chyba coś jest...
aa dobrze wiedzieć xD
Nie no ale przecież to że ja sobie ustawie takie coś że naciskam alt+j to nic złego ;] Nawet tego nie sprawdzą ;p
niewiem czy jest coś innego Wink
A czy autofill też jest taki "nielegalny"?
Legalny nie dostaniesz bana !

[Obrazek: sygnaturaforum.jpg]

"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Bruce Lee
Odpowiedz