Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PPI - Fr0shArczi próba nr.2137 » Zobaczymy jak sobie poradzę w nowym środowisku

Autor Wiadomość
RE: Pierwszy poważniejszy projekt.
Sprawdź:
Spoko stronka! Powodzonka!

[Obrazek: 79InhLR.png]
Glosy: Fr0shArczi (+1)
Dzięki Pablo1878 może stronka fajna ale przydałoby się znalezc jakiś sposób na dorobek z niej Wink
(05-11-2017 15:10)Fr0shArczi napisał(a):  Dzięki @[Pablo1878] może stronka fajna ale przydałoby się znalezc jakiś sposób na dorobek z niej Wink

Spróbuj z G2A, może tematyka nie ta ale zawsze się ktoś znajdzie. Wink

[Obrazek: 79InhLR.png]
Fr0shArczi mysle ze na programy partnerskie z suplementami narzekac nie mozna Big Grin
Pablo1878 Nawet ci powiem, że myślałem nad tym, ale stwierdziłem, że nie chcę odbiegać od tematyki strony, a gry troszeczkę się gryzą ze sportem Smile Chyba, że napiszę artykuł o tym cze e-sport to sport itp i tam mogę podrzucić linki itp. W sumie to spoko pomysł, dzięki Big Grin

patttson Myślałem nad tym dzisiaj i zarejestrowałem się już na paru stronkach, może coś z tego wyjdzie, ale nie sądzę, że dużo osób czytających tego bloga będzie chętnych do zakupu. Rozwinę bloga i wtedy spróbuję, ale tak czy siak dzięki za podsunięcie pomysłu Big Grin
Możesz wrzucić kod z g2a w iframe strony i wtedy każda osoba, która wejdzie na Twoją stronkę zostanie obdarowana ciasteczkiem i tym samym stanie się potencjalnym poleconym Wink
danoneksss Chyba najlepsza opcja Smile Niestety nie wiem czemu wyskakuje mi błąd podczas rejestracji w g2a goldmine, spróbuję jutro albo dzisiaj wieczorem.
No hejka. Co tam się z Tobą dzieje Smile.
Co tu dużo mówić, poddałem się jak większość, zabrakło mi determinacji, czasu, chęci. Zaczęła się szkoła, ostatni rok w gimnazjum i postawiłem w ch*j na naukę, mam szansę na stypendium więc dlaczego by nie powalczyć o to. Może to takie głupie tłumaczenie z mojej strony, ale jest tak jak piszę. Jeżeli chodzi o tę stronę to jest na niej obecnie około 6000 wyświetleń, nie robię na niej nic od półtora (?) miesiąca. Ale nie powiem, dużo mi dało prowadzenie tej strony, dostałem 2 oferty napisania tekstów na inne strony, jakbym się zgodził to bym mógł zarobić około 1000zł (Miałem napisać około 200 tekstów czy coś w tym stylu). Nie zgodziłem się bo byłem wtedy fest skupiony na prowadzeniu strony. Doświadczenie jakie zdobyłem było na pewno warte więcej.

Z mojej strony chciałbym jeszcze podziękować osobą, które czytały ten wątek, jeżeli są jakieś pytania to chętnie odpowiem.
Jest pytanie, kiedy kontynuacja? Big Grin
Odpowiedz