Sprawdź:
Witam wszystkich forumowiczów ! 
Dużo z was może mnie kojarzyć ponieważ miałem już parę dzienników ale ten mam zamiar doprowadzić do końca.

A dla tych co mnie nie znają , 20 września obchodziłem moje 15 urodziny. Mogę się pochwalić zarobieniem 1500 zł w internecie przez pierwsze 2 miesiące mojej pracy (wakacje). Na co dzień chodzę do 3 klasy gimnazjum i trenuję kalistenikę , chciałbym za parę lat wziąć udział w mistrzostwach Polski w StreetWorkoucie , no cóż , myślę ,że to tyle o mnie

.
Ale do rzeczy , przeglądając forum przez ostatni miesiąc naszło mnie wiele fajnych pomysłów ale ten dzisiejszy mnie tak zmotywował ,że postanowiłem zacząć działać

Planuję otworzyć stronę internetową z prawdziwy kontentem. Strona nie będzie służyć jako sposób na zarobek a bardziej jako rozwój siebie , moich umiejętności oraz zdobycie nowych doświadczeń. Jeżeli mi to wypali to w przyszłości założę firmę i zacznę na tym zarabiać , brzmi fajnie

zobaczymy jak mi pójdzie.
Siedzę obecnie 2 godzinę nad logiem i bannerem na stronę , hosting i domenę wykupuję jutro i lecimy z tematem ! Na start planuję dodać około 80 artykułów + jakieś dodatki o ,których nie chcę obecnie mówić. Nie zdradzę na jaki temat będzie ta strona ponieważ wiem ,że bardziej doświadczenie w tej branży mogą to zrobić szybciej ode mnie

.
Warto zaznaczyć ,ze jest to moja pierwsza strona w życiu , nigdy nie miałem styczności z WordPressem ani z innymi takimi programami

ale czuję to ,że mi wyjdzie
Dziennik będę aktualizował gdy stanie się coś ciekawego/coś zrobię
Ja teraz lecę spać bo jutro trzeba na 6:30 do szkoły wstać