Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W pewnym poście padło, że osoba która weszła w link nie musi kupić konkretnego promowanego produktu z linku, ale dowolny ze strony aliexpress a i tak na nasze konto trafi 8.5%
Czy tak to dokładnie działa?
Wyślę link z podpaskami, a ktoś kupi kosiarkę i zaliczy?
(25-03-2017 10:36)NeedDolar napisał(a): Masz rację, że zarabianie w EPN nie jest rzeczą pewną, tak samo jak to, że ta kwota będzie możliwa do wypłaty
Nie mniej jednak śledzę Twój dziennik i śledzę postępy powodzenia
Dlaczego ma nie być do wypłaty? Aktualnie trzy wypłaty za mną. Wiem że zawsze jest jakieś ryzyko ale nie zapominajmy że to są pieniądze z internetu Niemniej jednak, trzeba być dobrej myśli!
Program jest wypłacalny nie mniej jednak jeżeli ktoś coś kupi i otworzy spór w efekcie którego otrzyma zwrot, Ty nie otrzymasz wynagrodzenia. Tak jak napisałeś trzeba być dobrej myśli, bo program daje duże możliwości zarobku
(25-03-2017 10:36)NeedDolar napisał(a): Masz rację, że zarabianie w EPN nie jest rzeczą pewną, tak samo jak to, że ta kwota będzie możliwa do wypłaty
Nie mniej jednak śledzę Twój dziennik i śledzę postępy powodzenia
Dlaczego ma nie być do wypłaty? Aktualnie trzy wypłaty za mną. Wiem że zawsze jest jakieś ryzyko ale nie zapominajmy że to są pieniądze z internetu Niemniej jednak, trzeba być dobrej myśli!
Program jest wypłacalny nie mniej jednak jeżeli ktoś coś kupi i otworzy spór w efekcie którego otrzyma zwrot, Ty nie otrzymasz wynagrodzenia. Tak jak napisałeś trzeba być dobrej myśli, bo program daje duże możliwości zarobku
Nie do końca 2 bo ja musiałem otworzyć kilka sporów z własnych zakupów, a mimo to hajs z tego mam.