Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Wybierz Styl: Aktywuj czarny styl Aktywuj jasny styl Aktywuj mobilny styl
Forum o zarabianiu przez Internet !
praca w domu Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com
forum o zarabianiu przez internet

Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie. Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.

Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:

• Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
  • Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
  • Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia i reputację,
  • Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Dostosuj swój prywatny profil,
  • Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
  • Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
  • Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
  • Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!

praca w domu

Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dobrze ulokowana wypłata

Autor Wiadomość
Laserek Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 28
Reputacja: 2 +

Forum Gold: 0.00
RE: Dobrze ulokowana wypłata
(23-06-2020 11:02)dzemba napisał(a):  
(22-06-2020 22:13)Laserek napisał(a):  Zamiast odpuszczać po słabym dniu postanowiłem że zacznę zdobywać wiedzę od samych podstaw żeby w 100% wiedzieć co tak naprawdę robię. Przeglądając youtube w poszukiwaniu jakiegoś odmóżdżacza do obiadku, wyświetlił mi sie film z serii "Kurs Analizy Technicznej" z kanału FXMAG, wszedłem sprawdziłem i mimo że seria ma 100 filmów po około 10-20min każdy, postanowiłem że to bedzie moja podstawa, od której tak naprawdę zacznę zdobywanie wiedzy na temat rynku Forex. Narazie jestem na 7 odcinku ale bardzo przyjemnie sie ogląda.

Ogólnie ja zacząłem zarabiać na forex, jak zlałem wszystkie magiczne sposoby Big Grin nie mowie, że nie działają, ale to może potrwać lata zanim będziesz na + (chodzi mi o analizę techniczną, serio, to akurat od ludzi zajmujących się zawodowo słyszę), mi zajęło 2 miesiące by odrobić straty i zacząć zarabiać, ale przed tym straciłem ~1800 PLN... więc szykuj się na większe straty.

I nie podałeś najważniejszego Smile czemu myślisz, że twoje zagrania są głupie?

EDIT.
W sumie to Ci mogę powiedzieć od razu czemu są nie tak te zagrania Tongue nie traktuj tego jako czepiania, tylko jak opinie kogoś kto już to przechodził i oszczędzę Ci trochę bólu.
- Uczysz się jazdy na mercedesie czy na starym fordzie? Jak na naukę to zakładasz za duże pozycje 0.01 lota wystarczy, może małe emocje, ale jak się rozbijesz to mniej boli Tongue
- Analiza techniczna spoko, tylko trzeba toooony doświadczenia by móc nią grać (moja opinia), łatwiejsza jest gra w oparciu o analizę fundamentalną albo o cenę, mniej okazji do zagrania ale jest prościej (u mnie się sprawdziło).
- Grasz na minorach i egzotykach, (pary walut) przerzuć się na główne pary, mniejsze opłaty i większa płynność, no chyba że będziesz miał jakiś pewny sygnał ale to jedno zagranie na ileś, z czasem jak się oswoisz wrócisz do mniej popularnych par.
- Co to za prowizja? 6,5% twojej straty to jakaś głupia prowizja. Albo czegoś nie rozumiem, albo grasz u średniego brokera i on trochę cie tnie na kasę Tongue

PS.
Nagrywam poradnik/dziennik/opowieść o forex, udostępnię Ci go do recenzji jeżeli masz ochotę. (i tak będzie za darmo dla wszystkich jak go zrobię)

Pewnie, możesz podesłać na priv, chętnie zerknę w wolnej chwili. Co do tych lotów, to mam ustalone że na tym koncie maksymalna strata na pozycji to koło 2,5% i jeżeli ustalę sobie jakiś SL to ustawiam loty tak żeby strata nie była większa niż te 2,5% całego stanu konta.
24-06-2020 09:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Dobrze ulokowana wypłata - Laserek - 03-06-2020, 20:48
RE: Dobrze ulokowana wypłata - Nayeb - 05-06-2020, 19:58
RE: Dobrze ulokowana wypłata - Laserek - 24-06-2020 09:21