Cele można powiedzieć, że zostały zrealizowane
1) 10 tekstów na blogi zapleczowe web 2.0
Być są, ale jeszcze ich nie wrzuciłem na blogi. Muszę zmienić vpn i aktualnie szukam czegoś darmowego i sprawnego w działaniu. Potrzebuję go tylko do tego, żeby zmieniać to IP przed dodaniem wpisu na bloga, a tak poza tym to korzystał nie będę więc pewnie dzisiaj w nocy/jutro teksty wlecą już na zaplecze. Do piątku maks, chcę żeby wleciał już trzeci artykuł na każdego bloga bo takie 10 mocnych linków web 2.0 to mi się przyda akurat

Teksty generowane tak jak pisałem, ale wszystkie poprawne gramatycznie + mniej więcej trzymają się logicznej całości. Nie jest to jakiś bełkot
2) 2) Instagram - Czas go w końcu porozwijać.
Niby wszystko robiłem, ale rezygnuję z komentowania każdej osobie followowanej zdjęć. Za dużo czasu t żre, ograniczę się jednak do lickowania coś się ruszyło, obecnie followów jest tyle:
+ ulżyło mi trochę bo znalazłem winowajcę dużo mniejszej aktywności ostatnio i przyrostów
https://downdetector.pl/status/instagram
Problemy z apką na telefon w skrócie
A przynajmniej tak to sobie tłumaczę bo ciężko inaczej wyjaśnić sytuację w której miałem 15+/- followów dziennie na plus(odliczając unfollowy od ludzi jadących tak jak ja

) nie robiąc prawie nic, a teraz dwojąc się i trojąc mam 6+ dziennie. Planuję przygotować z 10 naprawdę dobrych postów z hashtagami i opisami wcześniej i przez następne 5 dni wrzucać po dwa takie posty dziennie, a nie po jednym. Zobaczymy co to da i czy coś da
3) Przeredagować post na stronie głównej tak, żeby zagęścić go bardziej słowami kluczowymi.
Zrobione. Tekst liczy 1500 słów na ten moment jest na nim 31 słów kluczowych + 4 słowa kluczowe w alt tagach na obrazki + słowa w opisie strony i alternatywnym SEO tytule strony. Czyli około 2% powoli zwiększam bo nie chcę też przesadzić w drugą stronę i tak napaćkać tymi słowami, że aż strona filtra zgarnie. Jak efektów nie będzie to powiększę jeszcze o 1% itd.

Oczywiście przesłany na gsr i poproszony o ponowne sprawdzenie, żeby google jak najszybciej załapał, że coś się tam zmieniło.
4) Dodać dwa artykuły na stronę.
Zrobione, jeden tekst ten główny blogowy ma 598 słów + są linki wewnętrzne w tekście jako hiperłącza na słowa kluczowe, regulamin i polityka prywatności 533 słowa. Przy regulaminie i polityce prywatności dodałem jeszcze całą mapę strony i po prostu opisałem tam to co już na niej jest no bo ten tego wincyj tekstu pod seło i linkowanie wewnętrzne

Oczywiście wszystkie teksty na stronie piszę ręcznie i nic nie generuję tutaj, tak żeby treść była przekonująca nie tylko dla robota google, ale nawet dla człowieka

Artykuły dodane, mapa strony zaktualizowana i przesłana do google na gsr, do tego linki poproszone o sprawdzenie, żeby to przyspieszyć.
*) Ponadprogramowo pododawałem do całej nowej treści alternatywne tytuły stron i opisy tak, żeby każda zakładka miała swoją w tym nawet regulamin i polityka prywatności
Na razie to tyle. Kolejne plany rozpiszę pewnie jutro. Muszę dokładnie przewertować swój własny dziennik i zastanowić się co robię teraz. + chodzi mi po głowie plan ułożenia struktury strony w google tak, żeby się zakładki wyświetlały w wyszukiwarce od razu pod stroną główną, ale to jeszcze nwm kiedy się tym zajmę. Pomimo, że dzisiaj coś tam zrobiłem w końcu lista zadań nie maleje za bardzo
Z drugiej strony podoba mi się to całe dłubanie na stronie i budowanie czegoś swojego. Widok jak to powoli rośnie na razie w zasięgach, pozycji i reakcjach ludzi typu komentarze + wiadomości(o dziwo poczta strony jest używana i piszo

)bardziej niż pieniądzach, ale i tak jest naprawdę miły