Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Wybierz Styl: Aktywuj czarny styl Aktywuj jasny styl Aktywuj mobilny styl
Forum o zarabianiu przez Internet !
praca w domu Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com
forum o zarabianiu przez internet

Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie. Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.

Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:

• Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
  • Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
  • Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia i reputację,
  • Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Dostosuj swój prywatny profil,
  • Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
  • Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
  • Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
  • Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!

praca w domu

Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ezarabianie - odczucia, refleksje. Dziennik earnera.

Autor Wiadomość
azzaz Niedostępny
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 533
Reputacja: 199 +

Forum Gold: 15.00
RE: Ezarabianie - odczucia, refleksje. Dziennik earnera.
Cele można powiedzieć, że zostały zrealizowane Big Grin

1) 10 tekstów na blogi zapleczowe web 2.0

[Obrazek: zapleczeowe-teksty-web-2-0.jpg]

Być są, ale jeszcze ich nie wrzuciłem na blogi. Muszę zmienić vpn i aktualnie szukam czegoś darmowego i sprawnego w działaniu. Potrzebuję go tylko do tego, żeby zmieniać to IP przed dodaniem wpisu na bloga, a tak poza tym to korzystał nie będę więc pewnie dzisiaj w nocy/jutro teksty wlecą już na zaplecze. Do piątku maks, chcę żeby wleciał już trzeci artykuł na każdego bloga bo takie 10 mocnych linków web 2.0 to mi się przyda akurat Lol Teksty generowane tak jak pisałem, ale wszystkie poprawne gramatycznie + mniej więcej trzymają się logicznej całości. Nie jest to jakiś bełkot Wink

2) 2) Instagram - Czas go w końcu porozwijać.
Niby wszystko robiłem, ale rezygnuję z komentowania każdej osobie followowanej zdjęć. Za dużo czasu t żre, ograniczę się jednak do lickowania coś się ruszyło, obecnie followów jest tyle:

[Obrazek: instagram-follow.jpg]

+ ulżyło mi trochę bo znalazłem winowajcę dużo mniejszej aktywności ostatnio i przyrostów

https://downdetector.pl/status/instagram

Problemy z apką na telefon w skrócie
A przynajmniej tak to sobie tłumaczę bo ciężko inaczej wyjaśnić sytuację w której miałem 15+/- followów dziennie na plus(odliczając unfollowy od ludzi jadących tak jak ja Tongue ) nie robiąc prawie nic, a teraz dwojąc się i trojąc mam 6+ dziennie. Planuję przygotować z 10 naprawdę dobrych postów z hashtagami i opisami wcześniej i przez następne 5 dni wrzucać po dwa takie posty dziennie, a nie po jednym. Zobaczymy co to da i czy coś da Wink

3) Przeredagować post na stronie głównej tak, żeby zagęścić go bardziej słowami kluczowymi.

Zrobione. Tekst liczy 1500 słów na ten moment jest na nim 31 słów kluczowych + 4 słowa kluczowe w alt tagach na obrazki + słowa w opisie strony i alternatywnym SEO tytule strony. Czyli około 2% powoli zwiększam bo nie chcę też przesadzić w drugą stronę i tak napaćkać tymi słowami, że aż strona filtra zgarnie. Jak efektów nie będzie to powiększę jeszcze o 1% itd. Wink Oczywiście przesłany na gsr i poproszony o ponowne sprawdzenie, żeby google jak najszybciej załapał, że coś się tam zmieniło.

4) Dodać dwa artykuły na stronę.

Zrobione, jeden tekst ten główny blogowy ma 598 słów + są linki wewnętrzne w tekście jako hiperłącza na słowa kluczowe, regulamin i polityka prywatności 533 słowa. Przy regulaminie i polityce prywatności dodałem jeszcze całą mapę strony i po prostu opisałem tam to co już na niej jest no bo ten tego wincyj tekstu pod seło i linkowanie wewnętrzne Lol Oczywiście wszystkie teksty na stronie piszę ręcznie i nic nie generuję tutaj, tak żeby treść była przekonująca nie tylko dla robota google, ale nawet dla człowieka Lol Artykuły dodane, mapa strony zaktualizowana i przesłana do google na gsr, do tego linki poproszone o sprawdzenie, żeby to przyspieszyć.

[Obrazek: Gsr-kolejne-tre-ci.jpg]

*) Ponadprogramowo pododawałem do całej nowej treści alternatywne tytuły stron i opisy tak, żeby każda zakładka miała swoją w tym nawet regulamin i polityka prywatności beka

Na razie to tyle. Kolejne plany rozpiszę pewnie jutro. Muszę dokładnie przewertować swój własny dziennik i zastanowić się co robię teraz. + chodzi mi po głowie plan ułożenia struktury strony w google tak, żeby się zakładki wyświetlały w wyszukiwarce od razu pod stroną główną, ale to jeszcze nwm kiedy się tym zajmę. Pomimo, że dzisiaj coś tam zrobiłem w końcu lista zadań nie maleje za bardzo facepalm

Z drugiej strony podoba mi się to całe dłubanie na stronie i budowanie czegoś swojego. Widok jak to powoli rośnie na razie w zasięgach, pozycji i reakcjach ludzi typu komentarze + wiadomości(o dziwo poczta strony jest używana i piszo Big Grin )bardziej niż pieniądzach, ale i tak jest naprawdę miły Wink

Nie pisz do mnie o porady, mentoring czy inne tego typu bzdury. Zarabiam sam i ty też zarabiaj sam!
19-11-2018 00:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Ezarabianie - odczucia, refleksje. Dziennik earnera. - azzaz - 19-11-2018 00:10