Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Wybierz Styl: Aktywuj czarny styl Aktywuj jasny styl Aktywuj mobilny styl
Forum o zarabianiu przez Internet !
praca w domu Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com
forum o zarabianiu przez internet

Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie. Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.

Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:

• Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
  • Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
  • Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia i reputację,
  • Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Dostosuj swój prywatny profil,
  • Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
  • Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
  • Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
  • Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!

praca w domu

Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 23 Głosów - 3.78 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
COALCO.pl - wirtualna kopalnia węgla » Wydobywaj wirtualny węgiel, zarabiaj prawdziwe złotówki

Autor Wiadomość
marek216 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 95
Reputacja: 16 +

Forum Gold: 0.00
RE: COALCO.pl - wirtualna kopalnia węgla
Marek zna imię właściciela portalu bo obserwuje forum i Discord. To padło gdzieś w rozmowach pomiędzy nim, a innym userem, sam się przedstawił z imienia.

Cytat:pisałem są przewalutowania ale nie widzę tu możliwości wymiany waluty jak w kantorze.
Tak pisałeś ale, że przewalutowanie odbywa się TYLKO na potrzeby gry. Więc postawiłem Ci sytuację jak krowie na rowie, że nie na potrzeby gry tylko w ramach subkonta. Wpłacasz, możesz nie grać a saldo BTC się zmienia, bo zmienia się kurs. Gdyby było inaczej to saldo BTC nieruszanego subkonta byłoby stałe w walucie jaką wpłacasz!

Możemy również porozmawiać o grze:
Akurat to nie ja wyliczyłem, ale jak wspomniałem obserwuję rozmowy o tej grze, i wyszło chłopakom że produkcja plastiku się nie opłaca.
No i faktycznie. Przy obecnych cenach nie ma opcji aby się zwracały koszty produkcji. Kolejny raz mogę napisać "a nie mówiłem, że kagańce cenowe to zły pomysł?".
System jest źle policzony!!! Skoro nie ma mowy o rentowności produkcji to jak ma się zwrócić inwestycja? Niby to tylko 500 zł, ale jednak to kilka butelek burbona.

Jako etatowa wróżka dla tego projektu mogę Ci zdradzić że będzie jeszcze gorzej. Obecnie giełda praktycznie stoi. Niby robią się zapasy przez okres testowy, ale... za chwilę nie będzie komu i czego produkować, bo opłacalność juz jest na poziomie bardziej niż śmiesznym, lub jak z tworzywami lecisz do tyłu. Jak braknie plastiku to nie będzie furgonów, jak nie będzie furgonów to nowi nie wywiozą urobku. Jak nowi nie wywiozą urobku to ilość węgla ma rynku spadnie. Inna sprawa: jak nowi nie będą mogli wywozić to nie będą klikać PD, a skoro już teraz jest deficyt to co będzie jak braknie tych klikaczy? Zadziałają z całą brutalnością prawa popytu i podaży ( w sumie już działają dość mocno ) i ceny będą zamknięte na górnych kagańcach aż do wyczerpania zapasów. I tu mamy opcje: system klęknie i zawyje, lub admin dodrukuje towar i wrzuci go żeby plebs miał czym orać na prowizje.
Jest niewielka szansa, że ci co mają fabryki chcąc odzyskać choćby część tego co wsadzili będą produkowali zarabiając tysięczne ułamki grosza byle coś kapało.

Na uwolnienie cen nie ma co liczyć bo to choć graczom pozwoli wyciągnąć kasę to połozy system w oka mgnieniu.
Jak poczytasz to moje przewidywania krótkoterminowe sprawdziły się w 100%, myślę że jeśli admin nie wykona jakiegoś gwałtownego ruchu mającego na celu poprawę warunków ekonomicznych graczy to długoterminowe też się sprawdzą. Czy liczę na taki ruch? Nie, bo jak jęki o niewydolność sprzętową zaczynają się do pierwszego kwartału to dalej może być tylko gorzej. Ja rozumiem, że padł ofiarą własnego sukcesu, ale w takiej sytuacji się milczy, a nie lamentuje publicznie i wprowadza opodatkowanie w grze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-07-2018 06:26 przez marek216.)
Glosy: antykt (+1)
15-07-2018 05:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: COALCO.pl - wirtualna kopalnia węgla - marek216 - 15-07-2018 05:10