Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Wybierz Styl: Aktywuj czarny styl Aktywuj jasny styl Aktywuj mobilny styl
Forum o zarabianiu przez Internet !
praca w domu Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com
forum o zarabianiu przez internet

Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie. Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.

Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:

• Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
  • Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
  • Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia i reputację,
  • Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Dostosuj swój prywatny profil,
  • Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
  • Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
  • Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
  • Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!

praca w domu

Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 11 Głosów - 3.18 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W przyszłości - spełnianie marzeń...

Autor Wiadomość
Zawik Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 717
Reputacja: 503 +

Forum Gold: 58.50
RE: Dziennik 16-latka! [SEO] [PPI/CPA]
Dzień 30

Cześć!

Dawno tutaj nie pisałem, przeszło aż 4 dni! W sumie to nie miałem zbytnio o czym pisać.

Robię sobie zaplecze od 3 dni i to tyle Smile

Koniec wpisu, pozdrawiam czytających.

Nie no Jerk

Wypadałoby w końcu coś napisać, no nie? Smile

Także ten.. spróbowałem z tą moją nową niszą w subach. Wynik?

[Obrazek: 7575253b0d13d7abfc94bf870b7a1554.png]

Pozostawię to bez komentarza.. beka

Wtajemniczeni pewnie wiedzą o jaką nisze chodzi Smile

Ale cóż.. myślałem, że chociaż te parę leadów wpadnie. Chociażby dlatego, że mam domenę. Ale to nic, próbujemy dalej.

Na moim 1 blogu ruch się nadal jakoś utrzymuje.

[Obrazek: 6843ce618b5457563b093b7f820c7ca6.png]

Jakieś 4 dni temu leady wpadały praktycznie codziennie, od tego czasu wpadły mi może jakieś 2.

W ogóle zdziwiłem się, ile ja dni temu założyłem tego jedno-niszowego landinga, 4, 5? W każdym bądź razie, już 2 leady z niego wpadły! Smile
Nie wiem nawet skąd, ponieważ zrobiłem dotychczas tylko 35 profili.
Nawet na fanpage wpadły 2 polubienia! :O Big Grin

Obrałem sobię taktykę, że robię 10 profili dziennie a potem je linkuję na zapleczowych blogach.

W 1 dzień linkowania zrobiłem 25 profili, zaś w drugi 10. Dwa dni miałem odpoczynku od profili Smile
Jutro dorobię jeszcze 4, a w następne dni będę leciał z 10 profilami/dzień.

Mógłbym sobie zaplanować te wpisy, jednak lepiej dla mnie będzie jeśli będę dodawał je codziennie. Dlaczego? Dlatego, że gdybym nic nie robił to czułbym się tak jakbym się opie*dalał Big Grin Już wolę robić te profile i je linkować codziennie na zapleczu.

A jak robię zaplecze?

Na początek wygenerowałem 100 unikalnych artykułów w ArticleBuilder, potem je wszystkie zespinowałem SpinRewriter'em, a na końcu podobierałem programem odpowiednie synonimy wygenerowane przez spinnera.

I tak oto z 1 artykułu powstały 4 Smile

100 x 4 = 400 artykułów. Podobierałem synonimy już w 1/4, więc muszę jeszcze przerobić 300 artykułów.

No a potem leciałem z tworzeniem blogów, na początek utworzyłem ich 10.
1 wpis = 1 artykuł
1 dzień = 10 wpisów
Co świadczy, że 100 artykułów mi wystarczy na 10 dni Smile

Aktualnie wykorzystałem 30 artykułów.

Zapomniałem też o jednej ważnej rzeczy. Gdy robiłem profile do zazwyczaj dodawałem tylko link do money site oraz jakiś tam opis w stylu:
"Check my new website with hack to game bla bla..."
Zamiast tego będę dodawał urywek, jak nie cały artykuł żeby zapełnić czymś ten profil Smile

Może to wydawać się trochę dziwne, że prowadzę ten dziennik ponad 2 miesiące.. zaraz, zaraz.. już prawie 3!

No to może niedługo jakieś podsumowanie? Smile

Nie wiem, ale chciałem powiedzieć, że od tych 3 miesięcy nie robiłem w ogóle zaplecza. Dlaczego? Bo nie wiedziałem co to jest beka
Ale dobra, teraz już wiem to je robię!

Tak w ogóle to RankerX mi nie działa od jakichś 5 dni Big Grin Pisałem do supportu, odpowiedzieli po 2 dniach i napisali mi, żebym napisał kiedy będę dostępny. No to im napisałem od razu, że jestem. Nadal nie odpisali. Ech, stracone jakieś 200 zł. Ale jak to powiadają, człowiek uczy się na błędach Smile

Kolejny wpis będzie wtedy, kiedy.. sam nie wiem nawet Big Grin Kiedy będę miał coś do napisania. Krótko mówiąc - max 4 dni Smile

Pozdro!

Nutka na dziś:

26-07-2017 22:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Dziennik 16-latka! [SEO] [PPI/CPA] - Zawik - 26-07-2017 22:13