Powoli do przodu
W ostatnich dniach skupiam sie przede wszystkim na walce z choroba, ktora to przyczynia sie do minimalnego spedzania czasu przed kompem. Nie moge jednak sobie pozwolic na calkowite nierobstwo, pieniadze z nieba nie spadaja
SKRACACZE
Odnosze wrazenie, ze ta forma zarobkow osiagnela poziom dna. Stawki polecialy tak ostro w dol, ze sam kazdego dnia mocno monitoruje zarobki. Jestem ciekaw jak mocno odbije sie taki stan rzeczy na moich miesiecznych dochodach z tej formy zarobku. Luty zamykam z kwotą:
1 655,90 PLN - wyplacona z wszystkich skracaczy.
Od dwoch dni testuje
ouo.io. CPM na poziomie nawet 1.79 za ruch z PL. Przyjemne naliczanie, kilka razy jedno IP. Bardzo dobry interfejs. Przypomina mi nieco shrote z ich dobrych, starych czasow. Na ta chwile zapowiada sie naprawde wspaniale i zamierzam wykorzystac czas do maksimum. Polecam Wam naprawde dobry skracacz:
OUO. Rozmawialem z adminem i wierze, ze utrzyma sie na rynku dlugo. Oby tak bylo.
SUBY
Powoli udaje sie zwiekszac stawke dzienna. To za sprawa rozkrecania sie jednej z moich stron, ktora generuje coraz lepszy ruch. Wczoraj zlecilem wyplate na
563.5 PLN. Moim celem jest jak najszybsze doprowadzenie do regularnych, miesiecznych zarobkow na poziomie 1/1.5k PLN. Wierze, ze nastapi to juz niedlugo.
Zarabiam tylko na swoich stronach www, bez spamu.
REKLAMY
Z wszystkich sieci reklamowych z jakimi współpracuje, w lutym wypłaciłem kwotę:
1 540,68 PLN. Jest to kwota zadowalajaca mnie ale oczywiscie nie bylbym soba, gdybym nie napisal, ze bede walczyl o wieksze kwoty, ale jak wiadomo tutaj jest ciezej. Wieksze kwoty = wiekszy ruch na stronach = wiecej czasu, a z tym coraz ciezej. Duze nadzieje pokladam w nowych firmach i dzisiaj zamierzam raz jeszcze rozejrzec sie na rynku reklam firm zachodnich. Moze znajde cos jeszcze dlla siebie, godnego zaufania.
UPLOAD PLIKÓW
Upload plików zamykam z kwotą
53,21 PLN za luty. Nie przywiazuje do tego jakiejs wiekszej wagi, ale juz dzisiaj wiem, ze w marcu kwota ta powinna byc jakies 2 do 3 razy wieksza. A to juz zawsze na jakas drobna oplate, rachunek
PaidVerts / Revenue Share
Postanowilem zakonczyc swoja przygode z tym programem. Wiekszosc ruchow admina tego projektu, jakie postanowil lub postanawia wdrazac uwazam, za malo powazne a jego osobe za nie warta inwestycji nawet jednego grosza w jego inicjatywy. Wyplacilem to co wplacilem, a wiec wszystko co obecnie mam na koncie jest na plus, ale przyzna, ze nie znajduje juz checi na klikaniie reklam wartosciach, ktorych nie widuje w innych formach zarobkow w sieci. Tak wiec motywacja na poziomie zero

Sprawdzilem z czym to sie je i juz dzisiaj wiem, ze tego typu programy nie sa dla mnie. Nie jestem zainteresowany zarabianiem w sposob taki, ze wieksza czesc czasu zajmuje mi czytanie newsow, obserwowanie czy to oby nie ten dzien/czas, ze nalezy uciekac z programu, bo admin pewnie bedzie zwijal nasza/moja kase. Ja dziekuje, wole mniejsze, regularne i bardziej pewne sposoby zarabiania
Kilka pytan z PW
Czy i w jaki sposob prowadzisz statystyki zarobkow?
Korzystam z aplikacji
kontomierz, w ktorej wpisuje wszystkie swoje wydatki, dochody i w ten sposob dzieki niej monitoruje swoj budzet domowy. Zdecydowanie polecam wszystkim tym, ktorzy chca w powazny sposob kontrolowac swoje budzety, zarobki z sieci i miec nad nimi pelna kontrole.
Jaki skracacz linkow polecasz na dzisiaj?
Na dzisiaj najlepsze zarobki notuje w
gca.sh oraz nowo testowanym
ouo.io. Po cichu licze na to, ze dzieki nim odrobie straty z linkshrink i shorte, gdzie stawki sa juz na poziomie 0,60 za ruch z naszego kraju...
Masz jakies rady dla poczatkujacych?
Tak. Duzo czytaj i wybierz dla siebie taka forme zarobkow, ktora bedzie spelniala te warunki: bedzie Cie ciiagle uczyla czegos nowego, bedzie Cie ciekawila, krecila i dopiero na samym koncu bedziesz myslal o zarobkach. Zarabianie w sieci to nieustanne poszukiwanie nowosci, ciagle obserwacje, nauka. Tylko ciezka praca i przyjemne spedzanie czasu w niej gwarantuje nam zarobki, ktore beda nas zadowalaly. Jesli chcesz juz od dzisiaj liczyc zyski odpusc sobie. Ja do zarabiania w sieci podchodze dlugo dystansowo. Nie interesuja mnie zyski na dzisiaj. Wole mniej ale regularniej i w dluzszej perspektywie zdecydowanie wiecej.
Wracam do walki z choroba i zaglebiam sie w lekture obcojezycznych stron w poszukiwaniu nowych, ciekawych firm z zakresu reklamy
Przyjemnego dnia wszystkim.
Ps. A dla tych, ktorzy nie wierza, ze z sieci mozna zyc. Bilans lutego w moim budzecie to...
+1 087,49 PLN. Mieszkanie, serwery, domeny oplacone. Jem jak wszyscy a mimo to wychodze na dobry plus. Oby w marcu bylo podobnie