Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja też miałem jakieś drobne i nie wypłacili.. poza tym Nicoo z euro 2016 gdy wygrałem jakiś tam konkurs miał dać nisze czy coś, a to były te konkursy na FB z fake iPhone7, kupiłem domene na rok etc, fbads bo przecież to miała być super nisza no i po pieniądzach
Chociaż dostałem kubek treepay i 20 nalepek ( **ujowy sąsiad ) o które tez się upominałem z pół roku eh
(22-06-2017 12:02)Giorgios napisał(a): Ja też miałem jakieś drobne i nie wypłacili.. poza tym Nicoo z euro 2016 gdy wygrałem jakiś tam konkurs miał dać nisze czy coś, a to były te konkursy na FB z fake iPhone7, kupiłem domene na rok etc, fbads bo przecież to miała być super nisza no i po pieniądzach
Chociaż dostałem kubek treepay i 20 nalepek ( **ujowy sąsiad ) o które tez się upominałem z pół roku eh
I pewnie ten kubek i nalepki pół roku wysyłał co parę dni pisząc że wysłał. Tak to jest z Januszem biznesu
(22-06-2017 12:02)Giorgios napisał(a): Ja też miałem jakieś drobne i nie wypłacili.. poza tym Nicoo z euro 2016 gdy wygrałem jakiś tam konkurs miał dać nisze czy coś, a to były te konkursy na FB z fake iPhone7, kupiłem domene na rok etc, fbads bo przecież to miała być super nisza no i po pieniądzach
I pewnie ten kubek i nalepki pół roku wysyłał co parę dni pisząc że wysłał. Tak to jest z Januszem biznesu
tak było, nie mam do niego żalu o to, ale nie lubię jak ktoś jest niesłowny moment traci zaufanie
Wygrałem akurat tablet Overmax no i słowa złego nie mogę powiedzieć, bo go otrzymałem dosyć szybko. Natomiast gdybym tak wszystko podsumował to i miałem tez jakieś piłeczki antystresowe, karabińczyk i coś tam było jeszcze. Przynajmniej dodali mi też po ok. 2 tyg. 200 FG, które wygrałem z losów. Upominki to groszowe sprawy, ale kredyty, które można było otrzymać np. za wrzucenie screena do galerii, to już była darmowa reklama dla serwisu.
Czaq dalej zamierzasz bronić nicooo bo podobno tylko mikiniki nie dostał wypłaty?
Wychodzi na to że ban dla nicooo był słuszny, i ciężko się z tym spierać, kolejny raz wyszło że nicooo nie był do końca szczery bo przecież wypłacił wszystko. A tu benc... nie ma wypłaty 60zł....
(25-06-2017 02:33)yazir napisał(a): @[Czaq] dalej zamierzasz bronić nicooo bo podobno tylko mikiniki nie dostał wypłaty?
Wychodzi na to że ban dla nicooo był słuszny, i ciężko się z tym spierać, kolejny raz wyszło że nicooo nie był do końca szczery bo przecież wypłacił wszystko. A tu benc... nie ma wypłaty 60zł....
Cóż mogę powiedzieć. Pisalem kilka dni dobrych temu z nicoo i wszystko łącznie z nowym startem wygladalo okay. Niestety jak się okazuje nie wszyscy wyplaty otrzymali :/