Treepay.pl [SCAM] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Treepay.pl [SCAM] (/Temat-Treepay-pl-SCAM-147930) |
Treepay.pl [SCAM] - egzel - 02-06-2017 05:40 Do dzisiaj nie otrzymałem wypłaty z serwisu treepay.pl. Kwota nieduża, bo zaledwie 157,35, ale spełniająca minimum wypłaty (pieniądze zarobione jeszcze w 2016 roku). Nicooo od dwóch miesięcy zwodzi, że wypłaci, a nawet, że, cytuję "w zamian za moje zapomnienie wrzuce ci cos wiecej na saldo". Pytanie do administracji forum - dlaczego pomimo tylu głosów ze strony społeczności zarabiam.com o niewypłaceniu środków użytkownicy nicooo, treepay.pl nie zostali jeszcze zbanowani (ba, jeden z nich nadal udziela się na forum i bezczelnie chwali się swoimi poczynaniami na giełdzie kryptowalut), a dział prowadzonego przez nich serwisu nie został przeniesiony do stosownego działu? Rozumiem, że moderatorzy dostali swoje wypłaty i wg nich jest wszystko ok Proszę użytkowników forum o wpisywanie swoich wierzytelności wobec serwisu treepay. Policzymy ile tego jest 1. egzel - 157,35 RE: Treepay.pl [SCAM] - Klin - 02-06-2017 06:07 Nie wszyscy moderatorzy zarabiali w tym scamie. Wypraszam sobie Obgadamy temat, pewnie skonczy sie banem RE: Treepay.pl [SCAM] - rcielak - 02-06-2017 06:26 Ja mialem z 20 albo 30zl. (nie zarabialem u nich) Niby ponizej minimum, ale skoro zawineli serwis to powinni wyplacic wszystko. Takich kont z 0-50 pewnie bylo dosyc duzo. RE: Treepay.pl [SCAM] - Majka - 02-06-2017 07:39 @[nicooo] dlaczego nie wypłaciłeś koledze pieniędzy? RE: Treepay.pl [SCAM] - yazir - 02-06-2017 08:40 @[egzel] moderatorzy zostali wprowadzeni w błąd. Ponieważ @[nicooo] twierdził że wypłacił wszystko. A nikt od zamknięcia tematu nie założył podobnego do Twojego tematu. Więc nie wiedzieliśmy o tym. Nasz błąd, o ile można uznać to za błąd polegał na tym że nie szukaliśmy na własną rękę użytkowników i nie dopytywaliśmy czy wszystko zostało uregulowane. Ale jak sobie to wyobrażasz? Ludzie którzy mają własne życie, rodziny mają dbać o wszystkich? Moderatorzy nie mają pensji, zajmujemy się tym pro bono. RE: Treepay.pl [SCAM] - mateusz2045 - 02-06-2017 09:02 Konta ze środkami poniżej 50 zł zostały pokasowane, wiem na swoim przykładzie. Ale nie będę się o takie coś kłócić. RE: Treepay.pl [SCAM] - yazir - 02-06-2017 09:15 @[mateusz2045] o tym nie wiedziałem, i nie wiem czy to prawda. Ponieważ już wspomniany nicooo twierdził że konta poniżej 50zł będą miały możliwość dobicia do wypłaty po reaktywacji. Ale ciężko stwierdzić czy to prawda. RE: Treepay.pl [SCAM] - mateusz2045 - 02-06-2017 09:26 (02-06-2017 09:15)yazir napisał(a): @[mateusz2045] o tym nie wiedziałem, i nie wiem czy to prawda. Ponieważ już wspomniany nicooo twierdził że konta poniżej 50zł będą miały możliwość dobicia do wypłaty po reaktywacji. Ale ciężko stwierdzić czy to prawda.O kilka zł się nie będę kłócić bo mi na tym nie zależy, ale na konto nie mogę się zalogować (nieprawidłowy login i hasło). Może trzeba je aktywować ale to chyba nawet lepiej, że skasowane RE: Treepay.pl [SCAM] - nicooo - 02-06-2017 10:50 Wszystkie srodki byly wyplacone konta,w serwisie sa zmieniane pod v3 dlatego nie ktore od was sa nie aktywne,obecnie jestesmy w trakcie dodawania uslug MT i MO,egzel twoja wyplata zaraz wyjdzie,dodatkowo dostaniesz potwierdzenie z konta na pw.Srodki ponizej 50zl beda u was na koncie w v3 i bedziecie mogli dalej zarabiac plus czeka was mila niespodzianka RE: Treepay.pl [SCAM] - Majka - 02-06-2017 10:53 (02-06-2017 10:50)nicooo napisał(a): Wszystkie srodki byly wyplacone konta,w serwisie sa zmieniane pod v3 dlatego nie ktore od was sa nie aktywne,obecnie jestesmy w trakcie dodawania uslug MT i MO,egzel twoja wyplata zaraz wyjdzie,dodatkowo dostaniesz potwierdzenie z konta na pw.Srodki ponizej 50zl beda u was na koncie w v3 i bedziecie mogli dalej zarabiac plus czeka was mila niespodzianka Czy ktoś jeszcze nie doczekał się zleconej wypłaty? Proszę o szczerą odp. |