(18-02-2016 11:56)Miko93PL napisał(a): Cytat:W 2 zdaniach ?
1. Właśnie straciłeś wszystkie swoje pieniądze które zainwestowałeś przed 11 lutego.
2. Aby zacząć "zarabiać" musisz wpłacić kolejną porcję dolarów, aby przy okazji było na wypłaty dla innych.
Mijasz się z prawdą devilll, z oficjalnej wiadomości od właściciela programu możemy dowiedzieć się, że po zwolnieniu środków przez PayPal nasze wypłaty które miały status PENDING zostaną wypłacone a AdPacki zakupione 11 lutego i wcześniej zaczną znów dla nas zarabiać. Nie jesteś stwórcą nie wiesz wszystkiego więc nie pisz, że stracił wszystkie swoje pieniądze bo tego nie wiesz a siejesz tylko panikę 
Nie wciskaj mi tej ciemnoty, bo ja nie z tych. Naprawdę trzeba być naiwnym , albo naganiaczem aby wierzyć, że Paypal zwolni jakiekolwiek środki, a nawet jeśli je zwolni to Wy ich nie zobaczycie bo do tego czasu wasz "byznes" już dawno padnie, a Karol będzie odpoczywał na Hawajach.
(18-02-2016 12:01)scinekm napisał(a): Ten gość tylko i wyłącznie to robi. Nie ma ani jednego normalnego wpisu, ciekawe jaki ma w tym interes, żeby dezinformować wszystkich na temat TM? 
Z Tobą to nawet nie ma sensu dyskutować, bo Karol to twój guru. Mam nadzieję, że wpłacisz tam tyle ile się da, bo chciałbym dożyć jak wszystko stracisz aby zaśmiać Ci się w twarz. Ty chłopczyku w o ogóle byłeś już w jakimś Hyipie ? Nie sądzę, bo wtedy byś wiedział, że trzeba się stąd zwijać.