|
|
RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :)
(24-07-2017 21:06)Chada napisał(a): Tylko masz $ za instalacje? Czy wpadaja tez np. po kilka dolarów z CPA?
To i to , jednak cpa rzadko
(24-07-2017 21:13)Hexagon. napisał(a): Rozumiem, że te ~800 wyświetleń to łączna suma z tych 18 stron? Zatem nie są to jakieś strony wypozycjonowane, bo strony mają nie dużą ilosc UV, tak gdzieś na poziomie ~45. Co do zarobku to uważam, że bardzo ładny i z dnia na dzień zaczyna być co raz to lepiej przy takiej ilości wejść dla mnie rewelacja. Aczkolwiek patrząc na kliki i instalacje to mógłbyś popracować nad wyglądem strony co mogłoby wpłynąć na lepszą konwersje. Mimo wszystko powodzenia. Będę zaglądał tak jak do tej pory - regularnie i obserwował postępy. Ja zaczynam gdy jakoś w październiku w momencie gdy będę na swoim.
Powodzenia!
800 wyświetleń, są to wyświetlenia lockera , a nie uv na stronie 
Na konwersję niestety nie mam wpływu, ze względu na to , że duża ilość klików to t3
(24-07-2017 21:17)mahuzz napisał(a): @[Hexagon.]
A ja stanę w obronie Noozera bo kolega chyba nowy 
Są to strony jednoniszowe, co znaczy że liczba uv zależy od popularności niszy. Moim zdaniem super wynik, nie liczą się wyświetlenia, a pieniądze. A jeśli chodzi o wygląd strony... cóż, nie widzimy - nie oceniajmy. @[Noozer] - piękne wyniki, postępy z postu na post!
Już wyjaśnione, dzięki 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2017 21:20 przez Noozer.)
|