![]() |
"Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) (/Temat-Hustle-is-the-most-important-word-EVER-Dziennik-SEO-i-wiele-innych-148772) |
"Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 03-07-2017 19:57 ![]() Wstęp: Witam serdecznie, część z was może mnie kojarzyć z jakiejś tam działaności na forum, dla części jestem kompletnie obcy ![]() W tym roku pisałem maturę i skończyłem technikum, tak więc trzeba było się wziąć do roboty. Zarabiam w internecie z przerwami od około 2 lat. Miałem swoje wzloty i upadki, jednak od kiedy zmieniłem trochę podejście do pracy i tego wszystkiego idzie tylko w górę ![]() ![]() ![]() Mam również jakieś inne pomysły oprócz pozycjonowania, jednak jak narazie pozostawie je dla siebie. Codziennie rano będzie nowy post, ze względu na to, że doba na Ogads kończy się o 6 rano. Cele : - 13/100 stron - 50$ daily [] Do zobaczenia rano na podsumowaniu. RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - radek0389 - 03-07-2017 20:09 Powodzenia i będę obserwował ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - alizen - 03-07-2017 20:24 Nie ma sensu bawić się w Seo, lepiej pospamować na fejsie ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Jojo693 - 03-07-2017 20:49 Seo Master Race! :ddd RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - patrolpxd - 03-07-2017 20:55 Będę obserwować ![]() ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Zawik - 03-07-2017 21:29 Jeszcze nie mów, że będziesz wstawał o 6 rano ![]() Jak czegoś nie będę wiedział to się zapytam Ciebie przy okazji ![]() Będę zaglądał, powodzenia! RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 03-07-2017 21:35 (03-07-2017 21:29)Zawik napisał(a): Jeszcze nie mów, że będziesz wstawał o 6 rano Wstawałem do czasu wyjazdu wakacyjnego, ale skoro tak mówisz to chyba czas zacząć od jutra ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - JOK3R - 03-07-2017 21:56 Powodzenia, będę zaglądał! ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Lanserek - 03-07-2017 22:58 Powodzenia, ciekawie się zapowiada ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Zloty - 03-07-2017 23:37 Również będę zaglądać ![]() |