Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :)
(05-08-2017 21:49)fusek napisał(a): Strony. Znaczy domena i lp? Czy strony z wieloma postaciami tworzysz
Powodzenia
Multi mam tylko pod polskę, myślałem nad innymi niszowymi multi pod global.
Mam ciekawy pomysł na stronę/niszę ze słabym trafficiem jakościowo, jednak są to searche poziomu 100 tyś na jedną nisze miesięcznie. Do tego trzeba będzie jakąś expirke i scraper złapać
RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :)
Dzień 34
Fajnie idzie też na subach ostatnio te 20-30 zł dziennie w skali miesiąca daje nawet jakieś pieniądze Smutne jest to , że nie mam dostępu do konta na którym mam domenę tzn. domene zakładałem na randomowym emailu i korzystałem z darmówki.
Jeśli miałbym dostęp do tego konta to z chęcia opłacił bym domenę i korzystał dalej Jednak problem jest w tym, że domene można kupić ponownie do 30 dni nawet i pozycje mogą najzwyczajniej w świecie spaść i napewno spadną
Jakieś rady co zrobic ?