Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey)

Autor Wiadomość
RE: Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey)
Sprawdź:
Nie atakuje poszczegolnych osob, lecz sama postawe oszukiwania, czy to przez zakazane skrypty, czy robienie fake emaili.
wczoraj napisałem do nich maila odnosnie małpki wkrótce dam info

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
spoko , zobaczymy co odpiszą
Nie działa praktycznie tak samo - jest to bot, nieobsługujący skrypty... A autofill obsługuje reguły.
i doczekalem sie odpowiedzi Smile tylko 1 dzien czekania

specjalnie dla Was !

jak zwykle razer nikomu nie zyczy ale cóż mylił się ^^

[Obrazek: locking.png]

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
LOL ;o Moglby w takim razie napisać, iż bany nie będą za same skrypty, tylko za takie, które wypełniają Captcha.

OWNED!
Hahah super Wink
Świtnie, miło to widzieć.
W gruncie to mnie to mocno nie dziwi lockerz powiedziało wyraźnie już na samym początku że autofill jest dozwolny a to jest praktycznie to samo.
Jednak mimo wszystko zamykam do czasu wysłania potwierdzień Smile gdy oficjalnie będzie wolno go używać to poradnik zostanie zaktualizowany przez Karpia.

Otwieram

[Obrazek: zarabiam.com.png]
a mam pytanko, bo jak już plik Otwieram przez Firefox to pojawia się się strona z tymi regułami z danymi już wypełnionymi, i na tym pomarańczowym pasku jest Instaluj i jak klikam to nic się nie dzieje Sad miałem formata, wcześniej od razu działało, a teraz już próbuje drugi dzień i nadal to samo Sad
dokladnie ja mam to samo klikam w instaluj i nic...mysle ze trzeba zainstalowac starsza przegladarke
Odpowiedz