Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PayPal

Autor Wiadomość

Sprawdź:
ja ostatnio skasowałem 3 konta na PayPal bo mi się nudziło i nie było żadnych problemów :->

makaj, chodzi mi o automatyczną opcję jak w AP...
Nie logowałem się na PP od dłuższego czasu, bo może w taki sposób mi także usuną konto...

Czyli rozumiem, iż do supportu jedynie można pisać w celu kasacji konta?

Na prawdę ciężko Cię zrozumieć. Przecież już mi pisałeś kiedyś, że Ci konto skasowali...
Jak masz konto zablokowane to Ci nie usuną koniec kropka.

czym różni się konto osobiste od specjalnego ???

Limitami bodajże... Doczytaj w regulaminie. Tam jest wszystko.

konto specjalne przeznaczone jest dla spprzedawców np na aukcjach ebay

Witam, mam pytanko. Czy mozna założyc konto na Pay-Play jesli nie posiada sie karty kredytowej? jesli tak to czy takie konto umozliwia "normalne korzystanie"(przyjmowanie kaski i przelewanie jej na konto w banku)

i jak długo sie czeka na przelwe zlecony na konto bankowe?

Tak, nie trzeba mieć karty, umożliwia, taka wypłata trwa około tygodnia, ale można się wymienić :-P

jaki jest limit odbierania kasy jesli sie nie ma zweryfikwoanego konta?

JereManU napisał(a):makaj, chodzi mi o automatyczną opcję jak w AP...
Nie logowałem się na PP od dłuższego czasu, bo może w taki sposób mi także usuną konto...

Czyli rozumiem, iż do supportu jedynie można pisać w celu kasacji konta?

Jest przecież w profilu opcja zamknij konto. Skorzystałem z niej bo mnie coraz bardziej zaczeli wkurzać :idea: Jako powód zamknięcia zaznaczyłem "złe doświadczenia z obsługą klienta :lol: " No chyba że masz zablokowane. Wtedy to co innego...
Odpowiedz