Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jaki serwis PPI wolisz
CInstaller/NCR
PerInstallBucks/Inne
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
[Updated!] CInstaller (PPI) Pay Per Install » Topowy Serwis PPI - Najwyższe Stawki! = $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Autor Wiadomość
RE: CInstaller
Sprawdź:
Mi ostatnio w linkach AVs nie wykrywa wirusów. Ciekawe jak długo to potrwa ale i tak pozytywnie Smile
A kiedy ten nowy panel wejdzie, może wiesz?
rozekrr z nieoficjalnych wiadomości do Mike'a wiem tylko tyle że aktualnie trwają prace nad nowym panelem.
Wygląda na to że wszystko się opóźni. Mają dużo pracy nad innymi rzeczami a panel nie jest najważniejszy Smile
Glosy: rozekrr (+1)
Lista aktualnych poradników - http://zarabiam.com/Temat-Zbior-poradnikow-ppi-123002

Możecie się tym podpierać podczas zarabiania z Cinstaller ! Smile
Po jakim czasie zalicza instalki z mobile i czy wszystkie instalki konwertują czy ucinają?
(26-10-2015 16:54)Pasza dla konia napisał(a):  Po jakim czasie zalicza instalki z mobile i czy wszystkie instalki konwertują czy ucinają?

Instalki są zliczane przez system, nie wiem dokładnie ile to trwa ale z akceptacją nie ma problemu Wink
Odp: CInstaller
Jakie ratio instalacji na tym serwisie?

Quantum, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2014.
Nie warto probowac z ofertami mobile. Pobranie apki z usa, ktora ma dostep do praktycznie wszystkiego za 8 centow...
Tylko mi nie zlicza wielu instalacji?

[Obrazek: h0Fv8fB.png]
(28-10-2015 01:08)DC1 napisał(a):  Tylko mi nie zlicza wielu instalacji?

Tak tylko tobie. Instalki są zliczane przez system.

Jeżeli masz jakieś solidne zarzuty, podparte dowodami że ci czegoś nie zlicza to zgłoś ten fakt do supportu Smile
Odpowiedz