Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu osób poszukuje źródła zarobku w sieci, dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W obecnych czasach zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą dla pracy na etacie. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, każdy kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń!

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czatf),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Worpress działa tylko w php 5.6

Autor Wiadomość
kukiz87 Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 728
Dołączył: Nov 2014
Reputacja: 181 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 40.00
Post: #1
Worpress działa tylko w php 5.6
Sprawdź:
Witam chciałem zmienić wersję php na swoim wordpresie , jednak kazda inna zmiana niż php 5.6 powoduje brak wczytania strony z informacją że strona ma problemy techniczne , co może być powodem ? mam wtyczkę wp statistic która informuje mnie komunikatem Witryna ma problemy techniczne. sądziłem że to przez starą wersje php.

[Obrazek: 4e80ba8c1f.png]
Leadmore Ś.P 15.500 zł
Polskie Forum Fortnite
30-06-2019 19:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
Vivera Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 100
Dołączył: Dec 2018
Reputacja: 80 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 35.00
Post: #2
RE: Worpress działa tylko w php 5.6
Coś więcej? Zerknij w logi, możliwe że brakuje jakiegoś modułu w PHPie, a na 5,6 akurat jest odpalony domyślnie

[Obrazek: JMb79nR.png]
30-06-2019 19:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kukiz87 Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 728
Dołączył: Nov 2014
Reputacja: 181 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 40.00
Post: #3
RE: Worpress działa tylko w php 5.6
Podpowiesz gdzie te logi znajdę ? znam się na wordpresie tyle o ile.

[Obrazek: 4e80ba8c1f.png]
Leadmore Ś.P 15.500 zł
Polskie Forum Fortnite
30-06-2019 19:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Vivera Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 100
Dołączył: Dec 2018
Reputacja: 80 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 35.00
Post: #4
RE: Worpress działa tylko w php 5.6
A jaki jest dokładnie komunikat po za wtyczką? Odpal od strony hostingu wyświetlanie błędów i daj znać co strona wypluła

[Obrazek: JMb79nR.png]
30-06-2019 19:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kukiz87 Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 728
Dołączył: Nov 2014
Reputacja: 181 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 40.00
Post: #5
RE: Worpress działa tylko w php 5.6
Szczegóły błędu
===================
Błąd typu E_ERROR został spowodowany w linii 60 pliku /home/kukiz87/domains/strona.pl/public_html/wp-content/themes/flymag/functions.php. Komunikat błędu: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/kukiz87/domains/strona.pl/public_html/wp-content/themes/flymag/functions.php:60
Stack trace:
#0 /home/kukiz87/domains/strona.pl/public_html/wp-settings.php(499): include()
#1 /home/kukiz87/domains/strona.pl/public_html/wp-config.php(101): require_once('/home/kukiz87/d...')
#2 /home/kukiz87/domains/strona.pl/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/kukiz87/d...')
#3 /home/kukiz87/domains/strona.pl/public_html/wp-admin/admin.php(34): require_once('/home/kukiz87/d...')
#4 /home/kukiz87/domains/strona.pl/public_html/wp-admin/options-general.php(10): require_once('/home/kukiz87/d...')
#5 {main}
thrown


na meila z automatu dostałem to przy próbacvh aktualizacji


ogólnie sprawa wygląda tak , stronę w sieci mam 2 lata , non stop od samego początku top 5 google , pozycjonowałem w miare z głową , sam to robiłem , zdobywałem mocne linki , plus treść autorska moja oczywiście 0 kopiowania 1 czerwca strona spadła mi na 50 miejsce i tak sie waha , 50 / 100 , 58 /100 i tak z dnia na dzien , nie mam żadnych linków od konkurencji , sprawdzałem search console , zadnego recznego działania , ani nic w tym stylu , strona oczywiscie jest w wyszukiwarce , jednak strone wypozycjonowałem , i treść w miesiacu ze 2 wpisy dodawałem , jednak technicznie ją zaniedbałem , czyli nie aktualizowałem wordpressa ani wtyczek , i teraz mam takie cyrki , próbuje ją ratować , bo to była dobra nisza i sporo zarobiłem.

[Obrazek: 4e80ba8c1f.png]
Leadmore Ś.P 15.500 zł
Polskie Forum Fortnite
30-06-2019 19:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Vivera Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 100
Dołączył: Dec 2018
Reputacja: 80 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 35.00
Post: #6
RE: Worpress działa tylko w php 5.6
Generalnie masz theme o nazwie flymag, który korzysta z funkcji mysql_escape_string() - ta natomiast była tylko w PHPie 5.x w 7.0 już jej nie ma Wink jesli sam nie ogarniesz to polecam poszukać webmastera - na forum zapewne znajdziesz kogoś kto siedzi w WP. Dodatkowo jeśli zaniedbałeś aktualizacje to dla czystej profilaktyki skontaktuj się jeszcze z hostingiem niech Ci puszcza skan. Nieaktualizowane wp i wtyczki są mocno podatne na infekcje

[Obrazek: JMb79nR.png]
Glosy: Gremquen (+1), kukiz87 (+1)
30-06-2019 20:22
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Gremquen Offline
Forumowy Maniak
*

Liczba postów: 1,626
Dołączył: Dec 2012
Reputacja: 469 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 3,709.00
Post: #7
RE: Worpress działa tylko w php 5.6
Sprawdź też, czy może nie wyszła aktualizacja tego szablonu, może sami poprawili Smile

Tworzę strony internetowe, sklepy, Landing Page, przygotowuję do zarabiania na afiliacji, pomagam w konfiguracji lockerów itp.
Glosy: kukiz87 (+1), Vivera (+1)
30-06-2019 20:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
nSo Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 99
Dołączył: Sep 2018
Reputacja: 18 +

Forum Gold: 100.00
Post: #8
RE: Worpress działa tylko w php 5.6
Jak nie rozwiążesz problemu to wal do mnie Smile
30-06-2019 21:08
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kukiz87 Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 728
Dołączył: Nov 2014
Reputacja: 181 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 40.00
Post: #9
RE: Worpress działa tylko w php 5.6
Chłopaki zrobiłem aktualizację szablonu , praktycznie wszystko jest ok , tylko z jedną rzeczą nie mogę dojść do ładu, wcześniej miałem wtyczkę popup builder , po wejściu na stronie odrazu wyskakiwało okienko z rejestracją. Po aktualizacji nie mogę ni cholery tego zrobić , nie mam pojęcia jak to kiedyś robiłem , mam shortcode [sg_popup id=325] i pewnie musze go gdzieś w motyw wrzucić , tylko gdzie smutny i czy samo [sg_popup id=325] czy jeszcze w jakimś kodzie ? Miałem to zrobione tak że odrazu po wejściu na stronę wyskakiwało okienko , po wyłączeniu i wejściu w inną zakładkę , znów wyskakiwało.

Dobra rozkminiłem uff zapomniałem że trzeba to dodać w formie:
<?php echo do_shortcode('[sg_popup id=325]'); ?>

[Obrazek: 4e80ba8c1f.png]
Leadmore Ś.P 15.500 zł
Polskie Forum Fortnite
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2019 13:29 przez kukiz87.)
14-07-2019 11:30
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  wpdiscuz poazuje tylko admin jako authora sprzetok 0 563 18-12-2019 16:51
Ostatni post: sprzetok
  PHP + pamięć sprzetok 1 473 12-11-2019 10:48
Ostatni post: eseles
  Import do Wordpresa przez php ? sprzetok 1 1,703 31-01-2019 10:27
Ostatni post: Spamer-pl
Its My Birthday! Procesy PHP sprzetok 0 1,610 25-04-2018 09:51
Ostatni post: sprzetok
  Popsułem coś w szablonie - nie działa strona Nymeb 1 1,658 06-08-2017 19:58
Ostatni post: l3g1t

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.