Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zmień styl:BiałyMobilnyRetro

Wielka aktualizacja Zarabiam.com — zobacz pełną listę zmian

SCAM to jest .. niestety ..


Autor Wiadomość
Post: #11
RE: SCAM to jest .. niestety ..
Sprawdź:
@up
no to idź do sądu i masz dowód, że to nie scam
Proste? Proste.
Post: #12
RE: SCAM to jest .. niestety ..
A ja powiem wam tak nie wyglada to na SCAM i każdy może to sprawdzić wystarczy wejść na stronkę
http://krs.ms.gov.pl/Rejestr.aspx
i wpisać numer KRS: 0000352719
i po tej operacji powinno być dla was wszystko jasne Big GrinBig Grin
Post: #13
RE: SCAM to jest .. niestety ..
(09-04-2010, 00:30)stachura napisał(a): A ja powiem wam tak nie wyglada to na SCAM i każdy może to sprawdzić wystarczy wejść na stronkę
http://krs.ms.gov.pl/Rejestr.aspx
i wpisać numer KRS: 0000352719
i po tej operacji powinno być dla was wszystko jasne Big GrinBig Grin

Pisałem o tym wyzej ze niby jeszcze ich nie ma w KRS bo to niedawno zarejestrowana spolka.... ale widac zaktualizowali KRS i juz sa widoczni:>
Ale tylko po numerze KRS a po regonie i nipie juz nie...

Zythus nie masz co robic z kasa to idz i sprawdz w sadzie:> bo mnie szkoda kasy. Proste...proste:>
Post: #14
RE: SCAM to jest .. niestety ..
(09-04-2010, 00:37)szulakaluble napisał(a):
(09-04-2010, 00:30)stachura napisał(a): A ja powiem wam tak nie wyglada to na SCAM i każdy może to sprawdzić wystarczy wejść na stronkę
http://krs.ms.gov.pl/Rejestr.aspx
i wpisać numer KRS: 0000352719
i po tej operacji powinno być dla was wszystko jasne Big GrinBig Grin

Pisałem o tym wyzej ze niby jeszcze ich nie ma w KRS bo to niedawno zarejestrowana spolka....

Zythus nie masz co robic z kasa to idz i sprawdz w sadzie:> bo mnie szkoda kasy. Proste...proste:>

Ale właśnie chodzi mi o to, że wszystkie dane są tam podane więc wychodzi na to że to nie jest żaden SCAM SmileSmile
Post: #15
RE: SCAM to jest .. niestety ..
Ja od początku mówiłem że to ściema. Może to jakiś zwyczajny błąd ale wątpię. 2.5k za szablon? Za tyle to sobie kupujesz odje^^ną stronę na maksa i profesjonalnego grafika/kodera a nie takie badziewie jak TAG.

Co do ich zarobku z smsów to na te 9zł za elite na ich konto trafia jakieś 3zł więc jak się większości wydaje aż takiej fortuny na tym nie zbijają.

Co do "nie ma ich w KRS bo niedawno powstali" to TAG rzekomo zarejestrował swoją działalność jeszcze w tamtym roku (pod koniec 2009). Pisali że są zarejestrowaną spółką itd. a przez taki okres czasu to spokojnie powinni ich dodać do tego całego rejestru. Cóż pożyjemy, zobaczymy. Ja obstawiam że zwieją z kasą za konta Smile
Post: #16
RE: SCAM to jest .. niestety ..
Nie wygląda to na SCAM, ale pożyjemy zobaczymy Smile

[Obrazek: beztytuukqw.jpg]
Post: #17
RE: SCAM to jest .. niestety ..
No proszę i są Smile I tak ich szybko wpisali do KRS - przed upływem 2 tygodni no brawo Smile

I nie siejcie Paniki że to ściema - jest spółka w KRS, jest wiec jak coś wiadomo kogo skarżyć Tongue
Post: #18
RE: SCAM to jest .. niestety ..
@DonHoracy
Skąd masz taki śmieszny cennik ?
za 2500 może Ci zrobić taką stronę wujek Waldek po znajomości, u którego roczne obroty w firmie to 30.000, a grafik i koder dostają miesięcznie po 1200zł.
Po kilku chwilach zorientowałbyś się, że cała strona się sypie, nie wyświetla w przeglądarkach i ma masę niedociągnięć, a jakby tego było mało design'ersko wyglądałaby na stworzoną 10 lat temu.
Post: #19
RE: SCAM to jest .. niestety ..
przemcioslaw ma racje za 2,5k nie kupisz żadnego cuda to co ma tag obecnie zapewne kosztowało więcej.
Za śmieszny sklep internetowy na oscommersie płacą po kilka tysięcy.

Co do samego tematu to dałbym sobie pal... (albo nieBig Grin) włosy ^^ obciąć że to nie jest scam Wink
ale pożyjemy zobaczymy.
[Obrazek: zarabiam.com.png]

Post: #20
RE: SCAM to jest .. niestety ..
Hahaha ale jaja znam tworce TAG'u i jest w moim miescie TAG Big Grin
Tutti Frutti, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.


Podobne wątki…
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  TAG to scam ! KrisBarca_92 13 9,771 03-11-2011, 17:11
Ostatni post: k4rol
  Takeagift.pl to scam fake ? Admin 26 11,969 03-06-2010, 22:34
Ostatni post: wesolutki

Skocz do: