Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytanie Windows 10 się nie zamyka tylko usypia ?

Autor Wiadomość
kukiz87 Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 710
Dołączył: Nov 2014
Reputacja: 181 +

Forum Gold: 40.00
Post: #1
Pytanie Windows 10 się nie zamyka tylko usypia ?
Chłopaki mam pytanie , dlaczego mój windows 10 gdy chcę normalnie wyłączyć komputer się nie zamyka tylko usypia ? chodzi mi o to że przed momentem włączyłem kompa po nocy i widzę czas pracy 2 dni plus kilka godzin. Na pewno da się to zmienić aby się wyłaczał , tylko powiedzcie jak to zrobić , i przede wszystkim czy lepiej jest aby system zamykał się normalnie cały , czy tak jak mam może być ? ,czasem po odpalaniu kompa czas pracy mam 4 dni 6 dni i więcej, w laptopie moim drugim kompie tam mam czas pracy 37 dni wczoraj włączyłem bo dłuższym nie używaniu go Big Grin Jak wy to macie ustawione ? i czy ma to jakie kolwiek znaczenie jeżeli chodzi o wydajność windowsa oraz aplikacji.

[Obrazek: 4e80ba8c1f.png]
Leadmore Ś.P 15.500 zł
Polskie Forum Fortnite
11-09-2019 12:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
twardy Online
Przyjaciel Forum
*

Liczba postów: 5,397
Dołączył: Jan 2012
Reputacja: 2476 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 490.19
Post: #2
RE: Pytanie Windows 10 się nie zamyka tylko usypia ?
Panel sterowania -> zarzadzanie energia?

[Obrazek: G8CG89O.png]
11-09-2019 13:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
itmaster Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 89
Dołączył: Jul 2019
Reputacja: 45 +

Forum Gold: 0.00
Post: #3
RE: Pytanie Windows 10 się nie zamyka tylko usypia ?
A jak zamykasz system? Przez przyciśnięcie guzika power w laptopie czy przez Start -> Zamknij system?

Bo jeśli to drugie, to system powinien się normalnie zamknąć, a nie uśpić.
Natomiast jeśli przez przycisk, to najpewniej w ustawieniach masz domyślnie ustawione, żeby po kliknięciu power usypał system zamiast zamykać.

Żeby to zmienić, najedź na lupę (przy Windows start) i wpisz w szukajkę "Panel sterowania" ten stary, bo jest czytelniejszy dla mnie i następnie wybierz "Opcje zasilania" -> "Zmień ustawienia planu" -> "Zmień zaawansowane ustawienia zasilania" i tam szukaj "Przyciski zasilania i pokrywa". I przy "Akcja przycisku zasilania" przestaw na Zamknij
11-09-2019 13:17
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
esc Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 63
Dołączył: Aug 2016
Reputacja: 7 +

Forum Gold: 205.00
Post: #4
RE: Pytanie Windows 10 się nie zamyka tylko usypia ?
Wyłącz opcję Fastboot aczkolwiek W10 jest na tyle zjebany że i tak zapamięta to co miałeś włączone przed wyłaczeniem.

esc, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2016.
11-09-2019 15:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Misza8888 Offline
Banned
*

Liczba postów: 25
Dołączył: Jul 2019
Forum Gold: 0.00
Post: #5
RE: Pytanie Windows 10 się nie zamyka tylko usypia ?
Zarządzanie energią w Windows sprawdzić trzeba
11-09-2019 15:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kukiz87 Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 710
Dołączył: Nov 2014
Reputacja: 181 +

Forum Gold: 40.00
Post: #6
RE: Pytanie Windows 10 się nie zamyka tylko usypia ?
Tak mam to ustawione na chwilę obecną https://snipboard.io/tOWvpw.jpg
kompa zamykam tylko i wyłącznie przez start , zasilanie , zamknij. Bardziej mnie ciekawi czy wydajnościowo ma to znaczenie ? działanie na świeżym kompie , zresetowanym , a granie na kompie który ma np czas pracy 7 dni

[Obrazek: 4e80ba8c1f.png]
Leadmore Ś.P 15.500 zł
Polskie Forum Fortnite
12-09-2019 09:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
itmaster Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 89
Dołączył: Jul 2019
Reputacja: 45 +

Forum Gold: 0.00
Post: #7
RE: Pytanie Windows 10 się nie zamyka tylko usypia ?
Znając Windowsa, to pewnie po jakimś czasie system wolniej będzie działać i warto go zrestartować.

Co do Twojego przypadku to dziwne, bo jeśli zamykasz poprzez Start - Zamknij, system powinien się prawidłowo zamknąć. Może po kliknięciu Zamknij za szybko zamykasz klapę i system nie zdąży się zamknąć, tylko go usypia?
12-09-2019 10:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kukiz87 Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 710
Dołączył: Nov 2014
Reputacja: 181 +

Forum Gold: 40.00
Post: #8
RE: Pytanie Windows 10 się nie zamyka tylko usypia ?
Ale ja mam stacjonarkę , ale na laptopie tez tak jest

[Obrazek: 4e80ba8c1f.png]
Leadmore Ś.P 15.500 zł
Polskie Forum Fortnite
12-09-2019 11:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Shimeon Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 297
Dołączył: Oct 2018
Reputacja: 19 +

Forum Gold: 322.00
Post: #9
RE: Pytanie Windows 10 się nie zamyka tylko usypia ?
Przetrzymaj w laptopie guzik Power przez 3 sekundy. Nie zamykaj klapy tylko odczekaj chwilę i włącz ponownie. Potem sprawdź czas pracy. Może poskutkuje Wink

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2019 16:14 przez Shimeon.)
12-09-2019 16:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

tjt1 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 318
Dołączył: Apr 2013
Reputacja: 72 +

Forum Gold: 1.00
Post: #10
RE: Pytanie Windows 10 się nie zamyka tylko usypia ?
(11-09-2019 15:42)esc napisał(a):  Wyłącz opcję Fastboot
Podejrzewam, że właśnie w tym może być problem.

kukiz87, kliknij w ikonkę Windows Start na pasku i wyszukaj 'Opcje zasilania'. Następnie z lewej strony kliknij 'Wybierz działanie przycisków zasilania'. Następie u góry kliknij 'Zmień ustawienia, które są obecnie niedostępne'. U dołu odznacz opcję 'Włącz szybkie uruchamianie' i zapisz zmiany. Napisz czy pomogło.

tjt1, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
12-09-2019 17:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem - windows 7 kod 12 domi11997 3 944 14-04-2019 12:24
Ostatni post: matiii333
  Windows 7 czy XP SP3? Adriano42 26 4,780 27-04-2018 04:26
Ostatni post: jakobi4
  Gra z Origin nie chce sie wlaczyc dawkos23 1 536 26-03-2015 21:08
Ostatni post: luko11
  Poradniki i nie tylko do league of legends Arkado2 3 1,406 17-11-2013 12:20
Ostatni post: Dilivo
  Diablo 3 Zamyka Auction House Admin 7 2,143 01-11-2013 15:03
Ostatni post: stowka

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.