Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu osób poszukuje źródła zarobku w sieci, dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W obecnych czasach zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą dla pracy na etacie. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, każdy kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń!

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czatf),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd przy włączaniu gry [Windows 10]

Autor Wiadomość
rekki Offline
Lojalny Forumowicz
*

Liczba postów: 2,707
Dołączył: Sep 2013
Reputacja: 1407 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 237.14
Post: #1
Błąd przy włączaniu gry [Windows 10]
Sprawdź:
Po zmianie systemu pojawił się błąd podczas uruchamiania gry Lineage II. Gra działała na tym komputerze zarówno na Windows 7, jak i 8.1, natomiast po instalacji systemu Windows 10 pojawia się ten komunikat.
https://zapodaj.net/8f65b50079bae.png.html

Po kliknięciu x lub OK, komunikat znika i nic się nie dzieje, ale gra nie włącza się.

Czy ktoś z Was zna ten komunikat lub wie jaka jest jego przyczyna?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2021 13:47 przez rekki.)
13-05-2021 13:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
aron-baron Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 684
Dołączył: Jun 2017
Reputacja: 100 +

Forum Gold: 162.00
Post: #2
RE: Błąd przy włączaniu gry [Windows 10]
A próbowałeś włączyć z trybem zgodności w7 albo 8?

https://zarabiam.com/Temat-Wykonam-Weryf...-NR-166323
Glosy: rekki (+1)
13-05-2021 13:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
[Vip]twardy Online
VIP
*

Liczba postów: 5,691
Dołączył: Jan 2012
Reputacja: 2639 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 543.91
Post: #3
RE: Błąd przy włączaniu gry [Windows 10]
Glosy: rekki (+1)
13-05-2021 13:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rekki Offline
Lojalny Forumowicz
*

Liczba postów: 2,707
Dołączył: Sep 2013
Reputacja: 1407 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 237.14
Post: #4
RE: Błąd przy włączaniu gry [Windows 10]
(13-05-2021 13:47)aron-baron napisał(a):  A próbowałeś włączyć z trybem zgodności w7 albo 8?

Tak, próbowałem z Win8, ale nic to nie dało.

(13-05-2021 13:50)twardy napisał(a):  https://forums.lineage2.com/topic/21507-...ow/page/2/

Czyli widzę, że problem jest nie tylko u mnie, więc jedyną opcją jest chyba zaczekać, aż to naprawią.

Dzięki.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2021 14:00 przez rekki.)
13-05-2021 13:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RS6 Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 149
Dołączył: Oct 2017
Reputacja: 49 +

Forum Gold: 33.00
Post: #5
RE: Błąd przy włączaniu gry [Windows 10]
Odinstaluj antywirusa, uruchom ponownie komputer, kliknij na ikonę gry prawym i uruchom jako Administrator

[Obrazek: 27.png]
13-05-2021 15:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Windows 11 is coming Hybrid1990 16 920 17-07-2021 03:21
Ostatni post: boksowany
  Coś podobnego do "drugiej przestrzeni" na Windows rekki 6 465 11-05-2021 20:44
Ostatni post: precell
  Brak możliwości zmiany rozdzielczości w Windows 10. Shimeon 2 1,975 13-04-2020 17:33
Ostatni post: Shimeon
  Pytanie Windows 10 się nie zamyka tylko usypia ? kukiz87 13 4,236 19-12-2019 16:34
Ostatni post: alien97
  problem - windows 7 kod 12 domi11997 3 3,035 14-04-2019 11:24
Ostatni post: matiii333

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.