Cytat:Informacje o oszuscie grasujacym na forum zostaly przekazane odpowiednim organom.
Jezeli ktos jeszcze ma sprawe przeciwko osobie, ktora na tym czy innym forum poslugiwala sie danymi typu:
Prosze o kontakt na forum @ hyipforum.pl
Mamy szczegolowe dane oszusta.
Prosze o rozpowszechnienie tego tematu na innych forach o zarabianiu, gdzie rowniez grasowal oszust.
Z tego co piszą mają oni szczegółowe dane typa, dla oszukanych na pewno będzie to pomocne, zamieszczam link do tematu(chyba w tym wypadku mogę ) http://www.tnij.us/xyzzczczczczcz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2013, 15:46 przez daniel42na.)
Cytat:Podaję dane oszusta, który osZukał mnie na facebooku w grupie wymiany walut.
konto: 49 1140 2004 0000 3902 7430 2430
Piotr Tołoczko
Jugosławiańska 37H/3
73-110 Stargard Szczeciński
link do jego profilu: http://www.facebook....2142645&fref=ts
bezczelny typ wysłał mi skan dowodu osobistego, z jego zdjęć na profilu wychodzi na to, że to jego dowód jest.
czy to nie przypadkiem ten cały git , beer , kinolive?
zauważyłem jedną dziwną rzecz - podobne miasto .
Te same miał ponoć caly git , tylko miał inne nazwisko
Nie wiem dlaczego te konta jeszcze egzystują na tym forum
PS. Radze nie sugerować się postami z pełnymi danymi oszusta, są one często wstawiane właśnie przez nich aby nas zmylić, skany dowodu też bardzo łatwo pozyskać.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-04-2013, 01:58 przez daniel42na.)