(04-09-2015 18:39)Dante_/ napisał(a): Jeżeli ktoś zaloguje się do aplikacji to w godzinach szczytu powinien on sam u siebie na profilu udostępnić program tak? Pytam się, ponieważ zalogowałem się z jednego konta no i nic nie udostępniło, a raczej godziny szczuty już są za nami. Więc według mnie coś nie działa albo mamy inne opinie co do godziny szczytu.
@Edit
A i kiedy będą subskrypcje, albo chociaż premium sms z mniejszą stawką?
Na chwilę obecną będziemy wysyłać ręcznie w godzinach wieczornych(do końca testów). SMS MT za 3 tygodnie(może wcześniej),co do MO to jaką stawkę potrzebujesz i na jakim programie ?
Dodaliśmy małą aktualizacje opisu.
Jak to działa?
1.Konfigurujesz swój link wybierając jedną z opcji:
Share - przy wejściu na stronę pojawi się popup, który można wyłączyć dopiero po udostępnieniu strony
Login - żeby przejść do do płatności trzeba się zalogować na Facebooku, logowania się zapisują w panelu, codziennie w godzinach szczytu użytkownicy sami będą publikować reklamy twojej konfiguracji
Login + Share - połączenie obydwóch opcji
2. Promujesz swój link.
3. Użytkownik loguję się przez Facebooka na twojej konfiguracji.
4. Użytkownik przechodzi do formularza SMS.
5. System automatycznie udostępnia reklamę twojej konfiguracji w godzinach szczytu.
6. Znajomi użytkownika wchodzą na stronę i zarabiasz kilkukrotnie więcej.
7.Cieszysz się z kilkukrotnie większych zarobków.
Czy po kolejnym udostępnieniu mam pewność iż środki zostaną przypisane mojej konfiguracji?
Tak,system zapisuje logowania oraz ostatnie rejestracje.Jeżeli udostępniamy posty,każdy użytkownik reklamuje konfigurację na której się zarejestrował.
Czy mogę otrzymać dostęp do tokenów?
Ze względu na trwające testy działania aplikacji obecnie nie ma takiej możliwości.
Co jest udostępniane w momencie zarejestrowania użytkownika na aplikacji?
Jest to post z miniaturką oraz opisem programu który promujesz.
Czy promowanie aplikacji wiąże się dla mnie z dodatkowymi korzyściami?
Oczywiście, zarabiasz na SMS tak jak na innych programach, dodatkowo posiadasz system pobudzania użytkowników, dzięki czemu będziesz więcej zarabiać!