Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lyoness - Wasze opinie
Autor Wiadomość
rachman Offline
Przyjaciel Forum
*

Liczba postów: 4,788
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1502 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 1,518.20
Post: #61
RE: Lyoness - Wasze opinie

Jakbyś czytam co pisałem byś wiedział że czekam na spełnienie obietnic. Tylko tyle. Nie wszedłem i nie wejdę póki nie zostaną spełnione. Nie dawali ich byle naganiacze - to było jedno z pierwszych w PL spotkań więc obietnice składali wprowadzający program do naszego kraju. Nie miałem i nie mam żadnych wymagań czy oczekiwań ponad spełnienie tego co usłyszałem. Tyle.

Html jest prosty jak klocki lego. Byle kurs i znasz podstawy. Do tego radziłbym poznać deko CSS i javascript ewentualnie. Oszczędzisz czasu lub kasy szukając rozwiązań jeśli duperele jakaś będziesz musiał zrobić. No albo dział zlwcenia i zawsze ktoś ogarnie z tym że czasem czasu stracisz.

Zarabiaj, 15 PLN na start
Płatne ankiety
02-12-2019 20:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
Drum43 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 16
Dołączył: Feb 2019
Reputacja: 2 +

Forum Gold: 0.00
Post: #62
RE: Lyoness - Wasze opinie
(02-12-2019 18:02)rachman napisał(a):  a teraz to dużo kosztuje?

W co Ty się bawisz?

Nam to obiecano.

Kosztuje to tyle samo.

Biznes pasywny, znaczy tyle,że nie zapraszam ludzi na spotkania tylko pasywnie wykupuje udziały w krajach (jest 50 państw w programie - oprócz Norwegii ma się rozumieć) a EC załatwi mi zwrot wszystkich "kosztów" a i firma powinna też przyśpieszyć to wszystko.

Po "Nam to obiecano" żle wywnioskowałem, że uczestniczysz.


Dzięki za resztę odpowiedzi, z klockami sobie radziłem więc ogarnę trochę więcej info na temat .

Drum43, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2019.
02-12-2019 21:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rachman Offline
Przyjaciel Forum
*

Liczba postów: 4,788
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1502 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 1,518.20
Post: #63
RE: Lyoness - Wasze opinie
Obiecano. Nie sugeruje to ani uczestniczenia ani nie uczestniczenia Wink Wcześniej pisałem że kiedyś bym wszedł ale obietnice musiałyby być spełnione. Miałem grube kontakty z firmami, sam bym sporo firm w to wciągnął i byłaby tylko siara że powtarzam ich kłamstwa - firmy by umowy podpisały a obietnice mimo upływu 10 lat na etapie... yyyyy no zaczekamy aż będzie taniej sesesese.... Dobrze że intuicja mówiła czekaj bo to tylko kiełbasa na psa. Wstydu i długów bym se narobił w poważnych firmach jakbym uwierzył w te bajki od których udział uzależniałem Wink

No jak lego ogarniasz to html dasz rade. To jak lego - to nie język programowania by coś trzeba było więcej - nawet dzieci podobno się tego uczą bez problemów.

Zarabiaj, 15 PLN na start
Płatne ankiety
02-13-2019 16:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

Drum43 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 16
Dołączył: Feb 2019
Reputacja: 2 +

Forum Gold: 0.00
Post: #64
RE: Lyoness - Wasze opinie
Masz prawo czekać i się temu przyglądać z boku, nikt nikogo do niczego nie zmusza w tym biznesie, nie tak jak w tradycyjnych , gdzie masz szefów i szefów wszystkich szefów, dziś oprócz "Stokrotki" chyba już wszystkie duże sieci spożywcze są w temacie pomimo własnych programów lojalnościowych bo widzą co to jest i nie mogą pozwolić sobie na patrzenie z boku i utratę obecnych i przyszłych klientów tego programu. MLM nie jest dla wszystkich , szacuje się, że na świecie tylko 9 mlm zajmuję się tym profesjonalnie (mowa o wszystkich MLM-ach) Już od marca tego roku otwierają "Market Place" dla uczestników programu, oczywiście trochę to potrwa zanim to będzie hulać, kryptowaluciarze powinni się ucieszyć bo z 50k obecnych punktów akceptacji kryprowalut na świecie, otrzymają dostęp do 450k nowych online i offline. O F1 i Moto GP już wspominałem, oficjalny komunikator w 2019/20 to "Eyetime", kolejne "dziecko" Lyconet. Oznacza to, że jak fani tych sportów, a jest ich tylko ok 1,5 mld na świecie, jak będą chcieli otrzymywać oficjalne info od w/w to tylko przez ten komunikator. Jako ciekawostkę dodam, że nawet jedna partia polityczna bierze czynny w tym udział i związek zawodowy Policji oraz Straży Pożarnej w Macedonii.

Drum43, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2019.
02-13-2019 18:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rachman Offline
Przyjaciel Forum
*

Liczba postów: 4,788
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1502 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 1,518.20
Post: #65
RE: Lyoness - Wasze opinie
Tak tak od 10 lat czytam te przechwałki a jak kogoś spytasz to - o ch ci chodzi? Wszyscy będą znać nazwę, bez gadania każdy będzie kojarzył, każdy market wejdziesz i...
Nie spotkalem w realu nikogo kto to zna czy widział gdzieś logo na sklepie a mieszkam w duuużym mieście.
Kojarzą to ci którzy w tym działają a miało być odwrotnie. Reklamy miały zalać rynek by ludzie sami przychodzili pytać o to.
Może i to działa ale co z tego jak dekada to za mało by najważniejsze punkty spełnić. Wyroki są w krajach gdzie się rozbujali więc u nas też nie wiadomo jak się to ułoży. Teraz to osobiście chromolę bo podejście to żenada. Przez dekade to wiesz ile można... tym bardziej chwaląc się giga zapleczem możliwości i finansowym...
No ale miłej zabawy. Ja wolę konkretnych i słownych ludzi. Z takimi interesy to przyjemność.

Zarabiaj, 15 PLN na start
Płatne ankiety
02-13-2019 23:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Drum43 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 16
Dołączył: Feb 2019
Reputacja: 2 +

Forum Gold: 0.00
Post: #66
RE: Lyoness - Wasze opinie
Pisałem już wcześniej , że reklam w powszechnym tego słowa znaczeniu nie zobaczysz, bo jak wspominałem i każdy chyba to powinien wiedzieć , reklama to kolosalne pieniądze, największe firmy wydaja ponad 400 mln / mc, Lyconet przeznacza te pieniądze na wynagrodzenia i fundacje charytatywne ,reklamę co najwyżej możesz zobaczyć u małych i średnich partnerów handlowych, gdyż program jest przeznaczony gł dla nich. Ja też "nigdzie" nie widzę reklam ale aplikacja doprowadzi mnie do każdego punktu na całym świecie. Wymieniłem wcześniej kilka klubów w Polsce jakie są sponsorowane przez program, Cashback logo jest na koszulkach oraz na reklamie wokół boisk. W Polsce dopiero 1 % uczestniczy w programie lojalnościowym i regularnie oszczędza na zakupach, 1 %. Dopiero jak będzie 15% to polecą reklamy, więc jeszcze trochę, Z Cashbackiem to trochę tak jak z wypełnianiem płatnych ankiet, tylko nielicznym chce się poświęcić trochę czasu żeby zarobić parę złotych, bo to trzeba pokazać kartę, albo włączyć aplikację lub użyć vouchera przy zapłacie ,żeby zaoszczędzić. Większość ludzi narzeka na brak pieniędzy ale ich nie szanuje, po 5zł czy nawet 2zł to już im się nie chce schylić, łatwiej jest nic nie robić bo to tylko 1-5% oszczędności a oni by chcieli 30-50% , i nie piję tego do Ciebie tylko ogólnie.

Drum43, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2019.
02-14-2019 07:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rachman Offline
Przyjaciel Forum
*

Liczba postów: 4,788
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1502 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 1,518.20
Post: #67
RE: Lyoness - Wasze opinie
"reklama to kolosalne pieniądze, największe firmy wydaja ponad 400 mln / mc" - śmieszne stwierdzenie i nie wiem jaki ma cel skoro to nie ja to wymyśliłem i cisnę tylko głośno i stanowczo obiecały to osoby wprowadzające Lyoness do Polski. Słyszało to kilkadziesiąt osób, nawet miałem to nagrane ale marnej jakości wyszło...
To oni się ogłaszali jako najwięksi, jako współpracujący z największymi a reklama to max pół roku by nagrać i zaleją media tak by każdy choć usłyszał. Twierdzili kasa jest, jesteśmy gigantami na zachodzie a teraz wchodzimy do PL. Więc nie jojczcie już z tymi kosztami bo żenada. Ich stać - tak twierdzili. Wy wiecie lepiej że za drogo dla nich mimo że twierdzą przeciwnie do Waszych domysłów? No nie umniejszajcie tak twórcom/wprowadzającym Lyoness w PL. Czemu negujecie ich obietnice? WTF?
Po prostu olali sprawę i tyle.

Zarabiaj, 15 PLN na start
Płatne ankiety
02-14-2019 15:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Drum43 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 16
Dołączył: Feb 2019
Reputacja: 2 +

Forum Gold: 0.00
Post: #68
RE: Lyoness - Wasze opinie
Jednym z podstawowych założeń biznesów MLM jak już wcześniej pisałem, jest brak reklamy tradycyjnej (tv, radio,gazety itp) mija się to po prostu z celem, po to są ludzie którzy reklamują ten biznes za wynagrodzenie. Firma jest wielka bo jaka miała by być, nie każdą firmę stać na sponsorowanie największych klubów piłkarskich, hokejowych, rugby a nawet reprezentacje niektórych krajów (RPA) w krajach w których działa, ponadto F1, Moto GP , imprezy RedBull i wiele wiele innych, już w tej chwili jest jedną z najlepiej rozwiniętych technologicznie firm na świecie ale tak jak wspominałem, nie usłyszysz tego w radio czy tv , a to co ktoś Tobie i Twoim znajomym 10 czy ileś lat temu powiedział to już niestety nie moja wina. Dla ludzi z wizją, a do takich należy koleś co to założył, nie ma najmniejszego znaczenia czy plan wypali 20 maja 2006 r czy 5, 10 lub 12 lat póżniej , grunt że kiedyś wypali.

PS: właśnie znajomy dał mi znać że w Austrii bank testuję już kartę visa z funkcją cashback co oznacza, że za każde użycie takowej, klient dostanie zwrot % , bank dodatkowo też na tym zarobi no i ja.

Drum43, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2019.
02-14-2019 19:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  control-group ankiety - proszę o opinie Buczerinho 1 1,544 01-14-2019 15:07
Ostatni post: Sam_Chui
Star Lead.Network "Wasze Sny" Stawka 40%! BLISKO 12zł! WaszeSny 0 537 10-18-2018 11:15
Ostatni post: WaszeSny
  Wasze dniówki w PPI Hoolig4n 1 753 10-02-2018 13:12
Ostatni post: twardy
  textbookers - opinie azzaz 0 611 09-29-2018 17:47
Ostatni post: azzaz
  Dropshipping - wasze opinie sheko12 18 12,075 08-16-2018 13:15
Ostatni post: Anette Cyr

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.