Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lyoness - Wasze opinie

Autor Wiadomość
[Vip]mysc Offline
Get Paid 2.0
*

Liczba postów: 1,780
Dołączył: Jul 2010
Reputacja: 1911 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 143.00
Post: #31
RE: Lyoness - Wasze opinie
(20-10-2017 22:47)Emtee napisał(a):  Co do piramid finansowych, to jedyną legalną piramidą jaką znam to ZUS.

Nie wiedziałem, że ZUS można polecać innym i zarabiać na wpłatach swoich poleconych Smile Nie wiedziałem też że wpłaty do ZUS'u są traktowane jako inwestycja. Możesz podać więcej szczegółów dot. rzekomej piramidy finansowej?:> Skoro opłacam składki ZUS to mogę tam budować swój zespół sprzedażowy i osiągać zysk pasywny?

Xanter98, "dział dla naganiaczy" :> Dobre Smile

▶▶| Pomagam w zarabianiu od A do Z | Usługi | Blog | FB |

[Obrazek: a.png]
Glosy: gogo (+1)
23-10-2017 16:14
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
Emtee Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 6
Dołączył: Oct 2017
Reputacja: 0 +

Forum Gold: 0.00
Post: #32
RE: Lyoness - Wasze opinie
Wyłączność na polecanie ZUS ma Państwo. Dlatego jest to legalne. A Piramida, bo wpłacasz kasę, żeby inni mogli dostać wypłatę. Na Ciebie będą się składać kolejni zmuszeni do odprowadzenia składek ( jak będą ). Przy okazji coś tam sobie i przytną na "lewo".
Wracając do Layo. Tam się nie inwestuje. Swoimi wpłatami gwarantuje się przyszłe swoje zakupy u partnerów handlowych. Robisz zakupy u partnerów, to wspierasz rozwój programu i przy okazji odzyskujesz część wpłaconej gwarancji - więc Ci zależy na tym. Jak nie robisz, to gwarancja pozostaje na twoim koncie i się nie zmniejsza. Przy okazji za te gwarancje finansowe można dostać ciekawe korzyści.

Emtee, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2017.
25-10-2017 22:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
santaclous Offline

*

Liczba postów: -40
Dołączył: Apr 2017
Reputacja: 28 +

Forum Gold: 0.00
Post: #33
RE: Lyoness - Wasze opinie
Nowości z prasy.

" Jak się dowiedzieliśmy, obecnie Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów prowadzi 7 postępowań dotyczących firm, które mogą być piramidami finansowymi. Najbardziej zaawansowane są dwa z nich – jedno dotyczące firmy Lyoness, które jest już na końcowym etapie"

http://wgospodarce.pl/informacje/43172-w...h-w-polsce
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2017 00:40 przez santaclous.)
08-12-2017 00:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
gogo Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 1
Dołączył: Jan 2018
Reputacja: 0 +

Forum Gold: 0.00
Post: #34
RE: Lyoness - Wasze opinie
Emtee od kiedy jesteś w LYCONET ?
Pytam poważnie.

W 2012 r zaliczkowałem Brazylię
Do dzisiaj 0/0
W 2014 r 2 unit w międzynarodowym.
Pierwsza z tych unit za przejście do LYCONET do dzisiaj
15/15 a druga unit za bonus przyjacielski do dzisiaj 1/1
Po czterech latach.
I to nie jest oszustwo ?

gogo, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2018.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2018 00:04 przez gogo.)
04-01-2018 23:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mirescu1 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 1
Dołączył: Apr 2018
Reputacja: 0 +

Forum Gold: 0.00
Post: #35
RE: Lyoness - Wasze opinie
(14-12-2016 19:48)rachman napisał(a):  To to jeszcze istnieje? Byłem na spotkaniu w Kraku jak to jeszcze nie było na naszym rynku. Tam się ładnie zapowiadało ale takie interesy to się w to w chodzi na początku a nie po tylu latach. Trzeba było "cegiełki" dość drogie kupić by od razu być na wysokim miejscu i łapać pod sobą ludzi. Wtedy nie miałem kasy to nie wszedłem ale ładnie to wyglądało. Prawda jest taka że miało być hucznie i głośno a gówno co o tym słychać. Ludzie mieli jedną kartą lojalnościową mieć zniżki w prawie wszystkich marketach, na stacjach paliw, sklepach sieciowych i wszędzie gdzie uda im się podpisać umowę a odkąd byłem na spotkaniu w ani jednym miejscu nie widziałem loga czy możliwości skorzystania z tego programu.
Coś słychać było pod względem biznesowym - różnie pisano bo wiadomo podejrzenia są zawsze gdy coś ma strukturę piramidalną (a prawie każdy biznes już takową ma niestety) więc tego nie oceniam - ryzyko jest zawsze wiadomo - ale tego że wcale od strony konsumenckiej o tym nic nie słychać to totalna porażka bo bez konsumentów ten biznes nie ma racji bytu. To w ogóle gdzieś działa? Widział ktoś coś? Można gdzieś tego używać?

Jakbyś się interesował temaem to byś wiedział! Na obecny moment Inter Mediolan AS ROMA , Wisła , Lech i Legia wydają karty swoim kibicom. Nie dawno dołączyła Policja w Macedonii i banki w Niemczech. Pozdrawiam tych którzy dużo wiedzą Big Grin

(04-01-2018 23:43)gogo napisał(a):  Emtee od kiedy jesteś w LYCONET ?
Pytam poważnie.

W 2012 r zaliczkowałem Brazylię
Do dzisiaj 0/0
W 2014 r 2 unit w międzynarodowym.
Pierwsza z tych unit za przejście do LYCONET do dzisiaj
15/15 a druga unit za bonus przyjacielski do dzisiaj 1/1
Po czterech latach.
I to nie jest oszustwo ?


Słuchaj żadan kasa Ci nie przepadła wszystko znajduje się w Twoim biurze ale jak nie wiesz jak to sprawdzić to nie pisz gówno prawdy po internecie.

(14-12-2016 22:00)axelunio napisał(a):  Byłem na kilku spotkaniach lata temu, nawet zakupiłem te "cegiełki" ze znajomymi. Ja wszedłem chyba za coś około 1500zł najniższy prób nie pamiętam dokładnie, niektórzy za 9000zł dostając przy tym złota kartę. Kartę mi skradli, choć przez tyle lat do niczego się nie przydawała - a miała. Jedynie można było kupić dodatkowe bony do różnych sieciówek bądź Orlenu na paliwo, ze zwrotem jakiś max 2%.
Wiem ze regulamin całkowicie zmienili i oferowali mi chyba 76zł na kolejne zakupy... Regulaminu nie akceptowałem a kasa pewnie przepadła. Sam ostatnio szukałem jakiś informacji ale głucho wszędzie.
Zarobić na tym zarobili Ci co polecali dalej, oraz partnerzy biznesowi, którzy mieli firmy i wiadomo inni do nich przyjeżdżali bo 2% zniżki był.
Temat będę śledził dalej bo może odzyskam jeszcze jakiś hajs ;D

Nic nie straciłeś bo pieniądze które wpłaciłeś są nadal w Twoim biurze. Kolega nie dawno po 6 latach wszedł na konto i ani złotówka mu nie zniknęła...

Mirescu1, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2018.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2018 10:35 przez Mirescu1.)
06-04-2018 10:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rachman Offline
Przyjaciel Forum
*

Liczba postów: 5,035
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1580 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 1,513.20
Post: #36
RE: Lyoness - Wasze opinie
Cytat:Jakbyś się interesował temaem to byś wiedział! Na obecny moment Inter Mediolan AS ROMA , Wisła , Lech i Legia wydają karty swoim kibicom. Nie dawno dołączyła Policja w Macedonii i banki w Niemczech. Pozdrawiam tych którzy dużo wiedzą
Jakbyś był na pierwszych spotkaniach laaaata temu to byś wiedział że o tym miał wiedzieć prawie każdy mieszkaniec europy w ciągu roku/dwóch. Gdzieś mam te Twoje wyliczenia bo mają się nijak do tego co było założone. Nadal mało kto o tym wie. Tym bardziej w PL gdzie miało być to bardziej pospolite niż karta tesco i biedronki i carrefour itp. razem wzięte dzięki reklamie w tv, radio, prasie, bilboardach itd. Nie widziałem ani jednego... Dzięki że coś wymieniłeś tylko jak to się ma to "powszechności" facepalm

15 na start
Płatne ankiety
Ankiety
05-05-2018 02:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

GabrielaM Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 1
Dołączył: May 2018
Reputacja: 0 +

Forum Gold: 0.00
Post: #37
RE: Lyoness - Wasze opinie
(11-09-2017 21:24)Snaggy napisał(a):  Byłem na spotkaniu, obiecali złote góry. Pojezdziłem po ich partnerach typu stacje itp. Nikt nie słyszał o tym nawet. Żenada.. Na końcu ich zapytałem czy oni już coś zarabiaja, fajnie patrzylo się na ich miny.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Łałałiła wielkie mi halo.
Jak doladowuje kartę cashback Tesco w sklepie to panie mnie pytają co to takiego i co mi to daje - one nie mają pojęcia a mi przychodzi kasa za zakupy ?
Tak samo Orlen, czy Biedronka która właśnie dołączyła. W kolejce kolejnych 25 sieci.
Wszystko działa tylko trzeba się zainteresować. Dla klientów jest to zupełnie za darmo i bez żadnych zobowiązań Smile
Chętnie pokażę na priv jeśli ktoś potrzebuje ?

(20-10-2017 01:21)rachman napisał(a):  @Emtee pokaż ile zarobiłeś i podaj adresy sklepów które sprawdziłeś sam że współpracują bo wielu z nas było w placówkach które rzekomo współpracują z nimi a nikt o nich nawet nie słyszał. Inaczej nie zyskasz za grosz wiarygodności. Najlepiej idź pieprzyć takie banialuki po fejsie. Tu niestety już musisz pakować konkretne sprawdzone info bo nie piszesz do ludzi którzy nic nie wiedzą tylko takich którzy parę spraw już zweryfikowali osobiście więc wydajesz się śmieszny w świetle faktów po prostu.

Zapraszam na priv. Dam Ci bezpośredni kontakt do ludzi, którzy zarobili odpowiednio 200 i 100tys.
To że w placówkach sieci nie wiedzą o programie, nie znaczy że nie działa. Bo robię zakupy w Tesco, Orlen i biedronce regularnie i panie nie wiedzą o co chodzi, nie mają pojęcia a ja zwrot pieniędzy dostaje.

(20-10-2017 16:56)rachman napisał(a):  Mnie lista nie interesuje podawana przez nich. U mnie żaden carrefour nie wie o co kaman mimo że twierdzili już parę lat temu że na bank współpracują z nimi. Skoro trafiłeś na jakiś to zapytam ponownie z ciekawości jak nie zapomnę jak kiedyś się wybiorę bo rzadko tam bywam Wink Większe znaczenie ma realna sytuacja a nie to co oni gadają czy napisali. Niestety zbyt często "wymijali" się z prawdą beka Jak chodzi o czas to powiem Ci że jak wchodzili do Polski już gadali o kerfurach itp. że już że lada dzień i inne bzdety a lata mijały i cisza... nie gra roli kwestia poinformowania pracownika gdy chodzi prawie o dekadę facepalm Ciekawe czy teraz coś się zmieniło. Proszenie właściciela stacji czy super marketu ... żenada. Lepiej stanąć pod tym sklepem i prosić o złotówkę. Szybciej bym uzbierał niż ten właściciel który nie siedzi tam 24h podjedzie i te parę groszy mi zaliczy Wink
Zarobiłeś 1500 na miesiąc około a ile na miesiąc płacisz składek zdradź jak możesz który pakiet opłacasz.
Co do przyszłości - jeśli ona tak się ma kreować jak do tej pory że mimo upływu prawie dekady bytności w PL - podstawowe obietnice nie zostały spełnione nawet w jednej setnej, gdy firma jest znana bardziej ze spraw sądowych w innych krajach i kilkuletniego postępowania w naszym zamiast z realnych oszczędności to ciężko to widzę. No ale to Twoja broszka czy chcesz tracić na to czas.

I po raz kolejny. W sklepach to działa, chociaż pracownicy nie wiedzą.

Co do opłacania pakietu, widać mało uważnie słuchałes bo niezależnie od tego który pakiet wykupisz (jednorazowo) później miesięcznie jest 225zl co w matrycach zagranicznych niezależnie od nas zaczyna pracować I wypłaca ponad2k zł.
I tak, znamosobiscie I na własne oczy widziałam konta ludzi którzy tak zarabiają.


Nie wierz dalej. Poczekaj do sierpnia i premiery aplikacji eyetime ?

GabrielaM, dumny członek http://zarabiam.com od May 2018.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2018 20:15 przez GabrielaM.)
07-05-2018 20:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rachman Offline
Przyjaciel Forum
*

Liczba postów: 5,035
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1580 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 1,513.20
Post: #38
RE: Lyoness - Wasze opinie
Czekałem z 8? Czy coś około lat na spełnienie choć 1 obietnicy które mnie interesowały. Szkoda mi życia na współpracę z takimi ludźmi...

15 na start
Płatne ankiety
Ankiety
07-05-2018 21:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
santaclous Offline

*

Liczba postów: -40
Dołączył: Apr 2017
Reputacja: 28 +

Forum Gold: 0.00
Post: #39
RE: Lyoness - Wasze opinie
Norweski Zarząd Gier - Lyoness jest nielegalnym programem piramidalnym.

Po drugim wewnętrznym dochodzeniu, w styczniu Rada ds. gier hazardowych orzekła, że Lyoness jest nielegalnym programem piramidalnym.

W momencie podjęcia decyzji nakazano Lyonessowi natychmiast zaprzestać działalności w Norwegii do końca marca.

Lyoness odpowiedziała na to orzeczenie, składając w zarządzie gier dokumenty dotyczące zmiany nazwy firmy na myWorld.

Rada Gier z kolei opublikowała aktualizację, potwierdzając odbiór dokumentów i zamiar ich przejrzenia.

W aktualizacji opublikowanej 4 czerwca, Rada Gier ogłosiła, że pomimo zmiany nazwy przez Lyoness, spółka nadal jest nielegalną piramidą.

Wydaje się, że niedawno zakończono badanie dalszych materiałów dostarczonych przez Lyoness pod kątem zmiany nazwy, po czym Rada Gier potwierdziła swoją decyzję.

W dniu 31 marca 2018 r. Zarząd Loterii orzekł, że Lyoness musi zaprzestać wszelkich operacji, udziału w pracach i ich rozszerzania w Norwegii, ponieważ prace te są nielegalnym piramidalnym systemem handlu.


http://behindmlm.com/companies/lyoness/n...-decision/

Dekret o zakazie nielegalnej działalności piramid w Norwegii:

https://lottstift.no/wp-content/uploads/...-stans.pdf
Glosy: rachman (+1)
05-06-2018 18:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Czarny777 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 1
Dołączył: Jun 2018
Reputacja: 1 +

Forum Gold: 0.00
Post: #40
RE: Lyoness - Wasze opinie
Witam wszystkich i Lyconect Wink Byłem Marketem oraz biznesowo szkolony w temacie lyoness. Miałem firmę w grupie partnerskiej i zrezygnowałem. Market fakt zarabia na tym że sprzedaje "chmury" 2-3 tys od osoby więc zysk jakiś jest Wink. A propos tych 100-200 tys. dla Pana który chciał podać namiary Wink. Fakt jest taki, że sponsorem wypłat są ludzie którzy w to wchodzą. Pieniądze są ? W programie ??? Ja chciałem wypłacić pieniądze z bonów 18 tyś zainwestowane zaproponowali pseudo kryptowalute o wartości niby 9 tyś. Po ponad 2 latach ( inwestycja 18 tyś). Teraz tylko czekam jeszcze 5 miesięcy by wypłacono mi podobno 5 krotność wpłaty. Co do firmy wpłacić do lyoness 5% marży by zyskać 1% zwrotu ??? Wybaczcie ... Bo reklama ? Google reklama była skuteczniejsza i tańsza. Prawda jest taka, że nawet teraz namawiają mnie bym znajomym wpychał chmury i zarabiał. A odpowiedź komu wypłacono już z chmury przepada bez odpowiedzi ....

Małe PS.

Jeśli chcecie wiedzieć jak działają światowe dofinansowania zespołów sportowych czy kryptowaluty jak mają działać i czemu ją wprowadzają czy aplikacje piszcie przedstawię jak to wygląda. Eventy czyli samosponsorująca się reklama wyłączająca określony przekaz by inwestować. Po prostu piszcie. Dziś mnie przekonywał jeden z ambasadorów do aplikacji która łamie zasady Rodo to już jak na Lyconet... Porażka Wink Usunąłem ja szybciej niż zainstalowałem. Pozdrawiam

Czarny777, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2018.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2018 18:30 przez Czarny777.)
Glosy: rachman (+1)
06-06-2018 18:14
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Opinie na temat systemu partnerskiego Bankiera itmaster 1 159 11-08-2019 22:22
Ostatni post: rachman
  Giełda opinie, sugestie, propozycje olesh 14 672 27-07-2019 13:56
Ostatni post: itmaster
  Affiliant.com - opinie Bidbar96 2 339 04-07-2019 09:08
Ostatni post: AngelikaG
  Xcrypto biz Wasze opinie i ogólnie opis serwisu dank 0 561 27-05-2019 18:51
Ostatni post: dank
  control-group ankiety - proszę o opinie Buczerinho 2 4,057 07-05-2019 14:07
Ostatni post: DariaOchman

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.