Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imacros działający w tle?
Autor Wiadomość
mix124 Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 172
Dołączył: Feb 2017
Reputacja: 9 +

Forum Gold: 424.00
Post: #1
Imacros działający w tle?
Witam. Mam pytanie ponieważ używam imacros'a w google chrome jest to bardzo prosty skrypt ale mam pytanie ponieważ zjada mi to bardzo dużo procka :/ da się to jakoś przerobić tak żeby działało to w tle?

[Obrazek: 04e97386d8.png]
07-05-2018 15:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
Mailowiec Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 430
Dołączył: Jan 2015
Reputacja: 129 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 960.00
Post: #2
RE: Imacros działający w tle?
Działając w tle będzie zabierać tyle samo zasobów komputera.

[Obrazek: ninja.png]
07-05-2018 20:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mix124 Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 172
Dołączył: Feb 2017
Reputacja: 9 +

Forum Gold: 424.00
Post: #3
RE: Imacros działający w tle?
(07-05-2018 20:21)Mailowiec napisał(a):  Działając w tle będzie zabierać tyle samo zasobów komputera.

A można w jakiś sposób zmniejszyć zużycie?

[Obrazek: 04e97386d8.png]
07-06-2018 11:08
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mailowiec Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 430
Dołączył: Jan 2015
Reputacja: 129 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 960.00
Post: #4
RE: Imacros działający w tle?
Możesz uprościć akcje jaką wykonujesz?

[Obrazek: ninja.png]
07-07-2018 11:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
xdax1 Online
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,228
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 533 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 222.00
Post: #5
RE: Imacros działający w tle?
Możesz spróbować tego co piszą:
https://support.mozilla.org/pl/kb/duze-uzycie-pamieci

Zarabiaj AUTOMATYCZNIE (BOT) -> KLIKNIJ TUTAJ <-
[Obrazek: sygna.jpg]
07-07-2018 12:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mix124 Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 172
Dołączył: Feb 2017
Reputacja: 9 +

Forum Gold: 424.00
Post: #6
RE: Imacros działający w tle?
Akcja jest strasznie prosta tylko chodziło o to żeby zmniejszyć zucycie chroma Smile

[Obrazek: 04e97386d8.png]
07-09-2018 07:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dzemba Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 407
Dołączył: Jul 2013
Reputacja: 83 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 75.00
Post: #7
RE: Imacros działający w tle?
Może wystarczy w pętle wpleść jakieś opóźnienia, pokaż ten skrypt.

http://catshare.net/ref/LHOXiMkdTzDMGtVy
07-22-2018 14:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
finn Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 1
Dołączył: Sep 2018
Reputacja: 0 +

Forum Gold: 0.00
Post: #8
RE: Imacros działający w tle?
Akcja jest strasznie prosta tylko chodziło o to żeby zmniejszyć zucycie chroma Smile.
192.168.1.1

finn, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2018.
09-12-2018 04:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Imacros peterus92 2 1,260 07-21-2017 15:19
Ostatni post: peterus92
  Liczba + {{!LOOP}} | Pomoc przy iMacros. DzejkobPL 1 1,202 11-18-2015 22:36
Ostatni post: trybun
  Wczytywanie pliku .txt w iMacros marszy 1 1,209 07-04-2015 03:01
Ostatni post: rachman
  pytanie o imacros bartex89 1 1,029 07-04-2015 02:47
Ostatni post: rachman
  iMacros Wczytanie danych z pliku txt magneto 2 1,523 11-03-2014 14:33
Ostatni post: surfer0700

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.