Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 6 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MetaTrader 4 - niezbędne narzędzie do inwestycji ✔
» instalacja, dyskusja oraz pomoc techniczna
Autor Wiadomość
MaLiN Online
Super Moderator
*

Liczba postów: 7,203
Dołączył: Aug 2013
Reputacja: 1837 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

Forum Gold: 2,003.07
Post: #1
Exclamation MetaTrader 4 - niezbędne narzędzie do inwestycji ✔

Chciałbym Wam przedstawić poradnik, jak zainstalować MetaTrader 4 - najpopularniejsze narzędzie do analizy danych giełdowych i planowania strategii inwestycyjnych. Jest to bardzo przydatny program, szczególnie dla osób, które wcześniej nie miały styczności z rynkiem Forex. Samo używanie MetaTrader 4 na koncie demo, jest w pełni bezpłatne Smile

Krok I

Wchodzimy na stronę http://www.alpari.co.uk/trading-platform...ader-4-mt4 i klikamy na przycisk "Try a Demo", po prawej stronie.

[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]

Krok II

Wypełniamy wszystko danymi i zaznaczamy kwadracik, jeśli nie chcemy otrzymywać informacji handlowych na maila. Jako, że będziemy korzystać tylko z konta demo, to wprowadzone tutaj dane mogą być NIEPRAWDZIWE, poza adresem E-mail (ten musi być prawdziwy, bo przez niego nastąpi aktywacja naszego konta). Po wprowadzeniu danych, klikamy na „Trade now”.

[Obrazek: image.jpg]

Krok III

Pojawi się informacja, że trzeba aktywować konto poprzez specjalny link w wiadomości E-mail, wysłanej na adres, który podaliśmy podczas rejestracji.

Odbieramy E-maila, gdzie klikamy w „Verify your E-mail adress”. Jeśli po paru minutach, wiadomość nadal nie dotarła, należy sprawdzić folder SPAM.

[Obrazek: image.jpg]

Krok IV

Należy zapisać gdzieś swoje dane, które wygenerują się w miejscu, które oznaczyłem czerwonym konturem. Następnie ściągamy oprogramowanie platformy MetaTrader4, poprzez kliknięcie na link „downloading MT4”.

[Obrazek: image.jpg]

Krok V

Uruchamiamy plik i rozpoczynamy instalację platformy na naszym komputerze.

Krok VI

Czekamy aż platforma zainstaluje się na naszym komputerze. Po wszystkim uruchamiamy ją, bądź czekamy aż uruchomi się domyślnie, jeśli wcześniej zaznaczaliśmy taką opcję.

[Obrazek: image.jpg]

Logujemy się za pomocą danych, które zapisaliśmy wcześniej. Gdyby jednak ktoś zapomniał tego zrobić, to powinien sprawdzić drugiego maila otrzymanego od Alpari, gdzie są zapisane te dane. Jako serwer wybieramy z listy „AlpariUK-Demo-Market”. Proszę wybrać dokładnie ten serwer. To bardzo ważne! Następnie klikamy przycisk „zaloguj”.
----------------------------------------------------------------------
To wszystko! Możemy w pełni cieszyć się zainstalowaną platformą MetaTrader4 DEMO, która daje nieograniczone pole do popisu, jeśli chodzi o eksperymenty i strategie na Forex i Opcjach Binarnych. Proszę nie przejmować się, że na początku wygląda to skomplikowanie. W poradnikach ze strategiami wszystko opisane jest krok po kroku, zarówno jak posługiwać się platformą oraz jak odczytywać wykresy. W razie jakichkolwiek problemów albo pytań - proszę śmiało pisać Smile

Więcej przydatnych porad, strategii oraz wskaźników można znaleźć na www.binary24.pl
Zachęcam również do korzystania z forum o opcjach: binarne.com

[Obrazek: FG9RcN]
▶kliknij aby zarobić
Inwestuj w opcje binarne!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-31-2015 12:47 przez MaLiN.)
Glosy: tymbanan (+1), Klin (+2), bart07 (+1), rogrip (+1), Ropsont (+1)
07-07-2014 13:24
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzic:
dawidjuras Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 2 +

Forum Gold: 0.00
Post: #2
RE: Instalacja MetaTrader 4 pod ALPARI
Fajnie, ale zainstalować coś to chyba każdy umie Big Grin
Lepiej byłoby gdybyś opowiedział o poszczególnych opcjach, o wykresach, liniach, a nie o tym jak sie instaluje Tongue

dawidjuras, dumny członek http://zarabiam.com od May 2014.
07-07-2014 13:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MaLiN Online
Super Moderator
*

Liczba postów: 7,203
Dołączył: Aug 2013
Reputacja: 1837 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

Forum Gold: 2,003.07
Post: #3
RE: Instalacja MetaTrader 4 pod ALPARI
(07-07-2014 13:50)dawidjuras napisał(a):  Fajnie, ale zainstalować coś to chyba każdy umie Big Grin
Lepiej byłoby gdybyś opowiedział o poszczególnych opcjach, o wykresach, liniach, a nie o tym jak sie instaluje Tongue

Nie każdy (szczególnie początkujący) inwestor wie, że istnieje tak przydatne narzędzie jakim jest MetaTrader. W dodatku poradnik ma pomóc użytkownikom, bo z pozoru łatwe dla Ciebie czynności, mogą być dla innych inwestorów trudne do zrozumienia Smile

[Obrazek: FG9RcN]
▶kliknij aby zarobić
Inwestuj w opcje binarne!
07-07-2014 17:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Comparic Offline
Ekspert Opcji Binarnych
*

Liczba postów: 1,173
Dołączył: Jul 2013
Reputacja: 105 +

Odznaczenia:

Forum Gold: 2,370.00
Post: #4
RE: Instalacja MetaTrader 4 pod ALPARI
To ja dorzucę przewodnik już po platformie:

http://comparic.pl/listings/przewodnik-p...ormie-mt4/

U każdego brokera MT4 będzie wyglądało to tak samo, także można wybierać dowolnie.

Wszystko o Opcjach Binarnych i Forex: Comparic.pl

Dołącz do największej grupy Opcji Binarnych na FB
07-08-2014 07:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MaLiN Online
Super Moderator
*

Liczba postów: 7,203
Dołączył: Aug 2013
Reputacja: 1837 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

Forum Gold: 2,003.07
Post: #5
RE: Instalacja MetaTrader 4 pod ALPARI
Takie narzędzia bardzo ułatwiają inwestowanie w opcje i moim zdaniem, każdy inwestor powinien z tego korzystać Smile

[Obrazek: FG9RcN]
▶kliknij aby zarobić
Inwestuj w opcje binarne!
07-08-2014 18:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MaLiN Online
Super Moderator
*

Liczba postów: 7,203
Dołączył: Aug 2013
Reputacja: 1837 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

Forum Gold: 2,003.07
Post: #6
RE: Instalacja MetaTrader 4 pod ALPARI
Już wkrótce pojawi się filmik dotyczący instalacji MT4 a także wskaźników Smile

[Obrazek: FG9RcN]
▶kliknij aby zarobić
Inwestuj w opcje binarne!
10-01-2014 14:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
NoVi Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 439
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 206 +

Forum Gold: 0.00
Post: #7
RE: Instalacja MetaTrader 4 pod ALPARI
Napiszcie jakiś tutorial po programie MetaTrader, jak się po nim poruszać, co jest od czego.
Będzie na pewno proście, bynajmniej dla mnie, bo jak na raze widze same kreseczki w różnych kolorach i zupełnie ich nie rozumiem Big Grin
10-01-2014 18:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MaLiN Online
Super Moderator
*

Liczba postów: 7,203
Dołączył: Aug 2013
Reputacja: 1837 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

Forum Gold: 2,003.07
Post: #8
RE: Instalacja MetaTrader 4 pod ALPARI
Wszystko znajdziesz na http://www.binary24.pl/pl/top/download w "Początkujący Inwestor" masz pliki pdf - zapoznaj się z nimi. Poznaj rodzaje wykresów, analizę techniczna, rodzaje formacji itp. Wink

[Obrazek: FG9RcN]
▶kliknij aby zarobić
Inwestuj w opcje binarne!
Glosy: NoVi (+1)
10-01-2014 18:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
NoVi Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 439
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 206 +

Forum Gold: 0.00
Post: #9
RE: Instalacja MetaTrader 4 pod ALPARI
Po raz któryś przeczytam te pdfy, może w końcu coś mi się rozjaśni.
W razie czego będę Cię napastował na PW, jesli mogę liczyć na jakąś pomoc w zrozumieniu Wink
10-01-2014 20:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


Diabełek Online
Bywalec
*

Liczba postów: 360
Dołączył: May 2014
Reputacja: 34 +

Forum Gold: 1.00
Post: #10
RE: Instalacja MetaTrader 4 pod ALPARI
Jak w okno danego wskaźnika wstawić drugi? Coś jak w strategi RSI Premium, że w oknie wskaźnika 1 mamy wstawiony RSI i CCI. Bo chcę połączyć MACD z kilkoma innymi w jednym oknie wskaźnika.
10-01-2014 22:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Metatrader i tablet Tomono 4 319 10-17-2016 13:46
Ostatni post: Tomono

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.