Sprawdź:
Witam. Próbuje zaczynać zarabiać na subskrypcji sms (eforsa) Wszystko byłoby świetnie, ale jest jeden jedyny pieprzony (za przeproszeniem) mankament! Otóż zrobiłem ok. 5 kont już, na każdym 700-1000 znajomych, niezaakceptowanych po 200-500. Wszystko było spoko, dopóki na którymś z kont nie dodałem linku do subskrypcji... Po dodaniu linku, nie minęła doba a dostałem weryfikacje... i tak 5 kont po kolei. Najlepsze, że robiłem je pokolei po banie - nowe - ban - nowe i tak w kółko. Przy ostatnim naprawdę się przyłożyłem. Dałem numer do weryfikacji, codziennie cakceptowałem 20-30 zaproszeń (ponad 500 w skrzynce) dołączałem do 2-3 grup dziennie, nic nie spamowałem. Raz mnie wzięło żeby troche przyspamować sobie i dodałem z 10 postów przy 10 grupach (ogólnie miałem ponad 50 grup już) i na następny dzień weryfikacja, a lead nawet 1 nie wpadł

Ktoś mi pomoże co mam zrobić? A może innym sposobem zarabiać? Robienie kont -> COŚ DALEJ?
PS. Nie, nie chce sprzedawać kont na facebook bo to jest nieopłacalne nabicie 1000 znajomych 100 grup i dostać za nie 5 zł
Proszę o pomoc, pozdrówka.