Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj ! » Nie jest to zarobek przez neta !!

Autor Wiadomość
[SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj !
Sprawdź:
1.Nazwa przedmiotu : Poradnik jak pozyskiwać towar i sprzedawać go z zyskiem!
2.Opis przedmiotu :Siemanko poradnik który sprzedaje w sumie nakierowanie na nisze w której zarabiamy na realnym towarze Kup tanio sprzedaj drożej. W poradniku jest wszystko wyjaśnione jak pozyskać towar oraz grupę sprzedawców których wy musicie sami wybrać (mam swojego sprawdzonego dostawce którego nie zdradziłem w poradniku). Jest to bardzo chodliwy towar sami pewnie macie to w domu i używacie. Jest do tego potrzebny wkład finansowy który bardzo szybko się zwróci nawet inwestując 100zł (Im więcej tym większe zyski) i wyjdziecie na spory PLUS Czas oczekiwania na towar to do 7dni wysyłane z PL. W sumie oprócz wkładu finansowego nic nie potrzebujecie klienci sami się znajdą poprzez drogę pantoflową parę smsów i kilka rozmów telefonicznych a nawet FB No lub jeżeli lubicie to możecie z tym towarem latać do klientów Smile

Dlaczego sprzedaję Hmm... Towar pozyskuje już od roku mam swoją klientele która zamawia u mnie na bieżąco z miesiąca na miesiąc i nie zrobi mi to konkurencji żadnej, a myślę że każdy chce zarobić i to nie tylko w necie Smile Towar który kupujecie hurtem kosztuję 3-6 zł wy możecie to sprzedawać od 10-30 zł zwrot kupna poradnika zwróci się na sprzedaży kilku szt tego towaru Smile

ZGADUJ ZGADULA BĘDZIE ZGŁASZANE DO ADMINISTRACJI I MYŚLĘ ŻE ODPOWIEDNIO NAGRADZANE !!

Sprzedane 3/20

3.Zdjęcia : Brak
4.Kontakt :PW
5.Cena : 35zł Mbank, 30zł szybki przelew Bluecash czy tam eliksir abyście nie byli stratni Smile
6.Sposób zapłaty za przedmiot : BANK

Zapraszam na moją stronę: Praca bez Barier
RE: [SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj !
Jedna sztuka sprzedana Big Grin

na pw zgaduj zgadula też będzie zgłaszana?Smile
Cała "operacja" może odbywać się zdalnie, nie wychodząc z domu?
(26-09-2014 23:52)wydrowk napisał(a):  Cała "operacja" może odbywać się zdalnie, nie wychodząc z domu?

Jeżeli złapiesz grono odbiorców i będą chciały kupić ten towar to jak najbardziej. A jeżeli chodzi ci o Allegro to nie działałem tam ponieważ nie mam konta myślę że na serwisach typu OLX powinno się to sprzedać choć złapiesz na pewno kupujących poprzez znajomości.

Cytat:Napisane przez seoeo - Dzisiaj 12:25 AM
na pw zgaduj zgadula też będzie zgłaszana?Smile
Możesz zgadywać a ja będę te wiadomości kasował Smile

Moze jakas recenzja tutora? :-)
Poradnik został wysłany do daniel42na

Ok, jak bedzie pozytywna recenzja to pewnie wezme :-)
UWAGA !! Poradnik Również sprzedaję na innym forum... Liczba sztuk do sprzedania 1/20 Zapraszam Smile

Jeżeli zainwestuje te stówę to zarobie powiedzmy te 200zł ? I ile za przesyłkę sie płaci