[SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj ! (/Temat-SPRZEDAM-Poradnik-Realny-towar-sprzedawaj-i-zarabiaj-98539) |
[SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj ! - xjointmanx - 25-09-2014 19:23 1.Nazwa przedmiotu : Poradnik jak pozyskiwać towar i sprzedawać go z zyskiem! 2.Opis przedmiotu :Siemanko poradnik który sprzedaje w sumie nakierowanie na nisze w której zarabiamy na realnym towarze Kup tanio sprzedaj drożej. W poradniku jest wszystko wyjaśnione jak pozyskać towar oraz grupę sprzedawców których wy musicie sami wybrać (mam swojego sprawdzonego dostawce którego nie zdradziłem w poradniku). Jest to bardzo chodliwy towar sami pewnie macie to w domu i używacie. Jest do tego potrzebny wkład finansowy który bardzo szybko się zwróci nawet inwestując 100zł (Im więcej tym większe zyski) i wyjdziecie na spory PLUS Czas oczekiwania na towar to do 7dni wysyłane z PL. W sumie oprócz wkładu finansowego nic nie potrzebujecie klienci sami się znajdą poprzez drogę pantoflową parę smsów i kilka rozmów telefonicznych a nawet FB No lub jeżeli lubicie to możecie z tym towarem latać do klientów Dlaczego sprzedaję Hmm... Towar pozyskuje już od roku mam swoją klientele która zamawia u mnie na bieżąco z miesiąca na miesiąc i nie zrobi mi to konkurencji żadnej, a myślę że każdy chce zarobić i to nie tylko w necie Towar który kupujecie hurtem kosztuję 3-6 zł wy możecie to sprzedawać od 10-30 zł zwrot kupna poradnika zwróci się na sprzedaży kilku szt tego towaru ZGADUJ ZGADULA BĘDZIE ZGŁASZANE DO ADMINISTRACJI I MYŚLĘ ŻE ODPOWIEDNIO NAGRADZANE !! Sprzedane 3/20 3.Zdjęcia : Brak 4.Kontakt :PW 5.Cena : 35zł Mbank, 30zł szybki przelew Bluecash czy tam eliksir abyście nie byli stratni 6.Sposób zapłaty za przedmiot : BANK RE: [SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj ! - xjointmanx - 26-09-2014 23:06 Jedna sztuka sprzedana RE: [SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj ! - seoeo - 26-09-2014 23:25 na pw zgaduj zgadula też będzie zgłaszana? RE: [SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj ! - wydrowk - 26-09-2014 23:52 Cała "operacja" może odbywać się zdalnie, nie wychodząc z domu? RE: [SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj ! - xjointmanx - 27-09-2014 06:43 (26-09-2014 23:52)wydrowk napisał(a): Cała "operacja" może odbywać się zdalnie, nie wychodząc z domu? Jeżeli złapiesz grono odbiorców i będą chciały kupić ten towar to jak najbardziej. A jeżeli chodzi ci o Allegro to nie działałem tam ponieważ nie mam konta myślę że na serwisach typu OLX powinno się to sprzedać choć złapiesz na pewno kupujących poprzez znajomości. Cytat:Napisane przez seoeo - Dzisiaj 12:25 AMMożesz zgadywać a ja będę te wiadomości kasował RE: [SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj ! - lkserwis - 27-09-2014 07:29 Moze jakas recenzja tutora? :-) RE: [SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj ! - xjointmanx - 27-09-2014 07:37 Poradnik został wysłany do daniel42na RE: [SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj ! - lkserwis - 27-09-2014 07:39 Ok, jak bedzie pozytywna recenzja to pewnie wezme :-) RE: [SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj ! - xjointmanx - 27-09-2014 18:06 UWAGA !! Poradnik Również sprzedaję na innym forum... Liczba sztuk do sprzedania 1/20 Zapraszam RE: [SPRZEDAM] Poradnik Realny towar sprzedawaj i zarabiaj ! - piotrek0007qq - 27-09-2014 19:42 Jeżeli zainwestuje te stówę to zarobie powiedzmy te 200zł ? I ile za przesyłkę sie płaci |