Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Pytanie o pozycjonowanie

Autor Wiadomość
Pytanie o pozycjonowanie
Sprawdź:
Witajcie Big Grin
Nurtuję mnie jedna rzecz: jeśli linkuje swoją stronę poprzez komentarze na innej stronie, która ma ok. 1200 artukułów; to czy jest jakiś ,,limit" linków, które mogę uzyskać z tej strony, czy też mogę linkować stronę na każdym artykule do oporu? Chodzi mi tu o kwestię, ile backlinków z tej samej strony będzie miało jakąś wartość i nie zostanie uznane za spam (o ile może zostać)
Pozdrawiam Cool

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
RE: Pytanie o pozycjonowanie
Raczej nie polecał bym dodawania linku w każdym artykule. Kilka z pewnością wystarczy. Oczywiście opatrzonym dobrym tekstem, tematycznym, nawiązującym do strony.
Glosy: Oskarox (+1)
Komentarze mają sens jedynie na dobrych stronach z dużym ruchem Smile
@czesio jeżeli interesuję cię tylko ruch to tak, ale tutaj raczej chodzi o wypozycjonowanie strony.
No komentarzami to raczej nie wypozycjonuje Big Grin
Oskarox kolejnych linków z tej samej strony może ci nie liczyć a już na pewno je deprecjonuje, kilka wystarczy,zbyt duży procent linków z jednego źródła może zaszkodzić. Lepiej skup się na wielu źródłach z aktywnym ruchem i grupami docelowymi twojej tresci i mixuj z "linkowaniem tekstowym" niech ludzie też wpisują ręcznie twoją stronę w g.
Komentarze mają sens wszędzie tam gdzie jest własciwy target , nawet na forum z 10 użytkownikami , albo prywatnym czacie, liczy się efekt Smile (i to Komentarzami można wybić stronę czemu nie , ale nie warto ograniczać się to jednej metodySmile
Glosy: Oskarox (+1)
Jestem zdania, że kilka linków z jednej domeny wystarczy. Oby nie były to backlinki side wide, które z kilometra widać, że są sztucznie pozyskane- kupione więc G też się dowie. Wyjątkiem są fora- sygnatura gdzie nie trzeba się limitować.
@czesio, słyszałeś o xRummer ?
XR bez wiedzy jest bezużyteczny dla osoby nie w temacie,ba może se tylko zaszkodzić , już gsa mnóstwo osób miało problemSmile
Słyszałem Smile dobre na podjechanie zaplecza Big Grin ale nie do pozycjonowania ważnej strony Smile
Odpowiedz