Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Przeciez to jest wszystko na dana osobe zrobione.na jej dane itp.wiec i tak by zaraz konto zablokowali. To tak jakbys od kogos chcial kupic konto bankowe.
Darujcie sobie wasze zlote mysli. Oczywiscie ze jest robione na dane osoby, ludzie sprzedaja swoje konta do roznych serwisow zarobkowych gdzie sa ich wszystkie dane i nie ma problemu a wy tu piszecie od rzeczy, zamienia sie numer konta do wyplat i tyle, tak jak wszedzie.
(19-08-2014 16:57)PETERILLUSION napisał(a): Darujcie sobie wasze zlote mysli. Oczywiscie ze jest robione na dane osoby, ludzie sprzedaja swoje konta do roznych serwisow zarobkowych gdzie sa ich wszystkie dane i nie ma problemu a wy tu piszecie od rzeczy, zamienia sie numer konta do wyplat i tyle, tak jak wszedzie.
Geniuszu , gdybyś się tym nie chwalił na forum to może by to jakoś przeszło.
Mogę ci dać 90% gwarancji , że nawet jeśli jakieś kupisz , to i tak ktoś Cię podkabluje do Googli
Ty to sie wogole nie odzywaj bo tylko wyzwyskami rzucasz wiec z Toba wogole nie mam zamiaru dyskusji prowadzic. Nie przyszlo ci do glowy ze sprawdzalem juz to wczesniej... Wiec zamilcz.
Google ma takie zabezpiecznia ze nawet jak moj kumpel robil na brata konto drugie z innego ip to do tej pory nie ma zaakceptowanego konta. Nie z adsense takie numery, zapewniam cie.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-2014 17:58 przez Damkofr.)