Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kupie konto Adsense - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Kupie konto Adsense (/Temat-Kupie-konto-Adsense-96333)

Strony: 1 2

Kupie konto Adsense - PETERILLUSION - 19-08-2014 13:00

1.Nazwa przedmiotu : Kupie konto Adsense
2.Opis przedmiotu : Konto musi byc zweryfikowane pinem ktory przychodzi na adres
3.Zdjęcia :
4.Kontakt : PW
5.Cena : 50zl
6.Sposób zapłaty za przedmiot : Paypal lub konto bankowe

RE: Kupie konto Adsense - abelabel2 - 19-08-2014 13:24

Boże co za idiota.

Może ci jeszcze sprzedać swoją kartkę kredytową i konto na paypal?

Odp: Kupie konto Adsense - Damkofr - 19-08-2014 14:15

Przeciez to jest wszystko na dana osobe zrobione.na jej dane itp.wiec i tak by zaraz konto zablokowali. To tak jakbys od kogos chcial kupic konto bankowe.

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

RE: Kupie konto Adsense - PETERILLUSION - 19-08-2014 16:57

Darujcie sobie wasze zlote mysli. Oczywiscie ze jest robione na dane osoby, ludzie sprzedaja swoje konta do roznych serwisow zarobkowych gdzie sa ich wszystkie dane i nie ma problemu a wy tu piszecie od rzeczy, zamienia sie numer konta do wyplat i tyle, tak jak wszedzie.

RE: Kupie konto Adsense - rkac1997 - 19-08-2014 17:00

(19-08-2014 16:57)PETERILLUSION napisał(a):  Darujcie sobie wasze zlote mysli. Oczywiscie ze jest robione na dane osoby, ludzie sprzedaja swoje konta do roznych serwisow zarobkowych gdzie sa ich wszystkie dane i nie ma problemu a wy tu piszecie od rzeczy, zamienia sie numer konta do wyplat i tyle, tak jak wszedzie.

Geniuszu , gdybyś się tym nie chwalił na forum to może by to jakoś przeszło.
Mogę ci dać 90% gwarancji , że nawet jeśli jakieś kupisz , to i tak ktoś Cię podkabluje do Googli Tongue

RE: Kupie konto Adsense - PETERILLUSION - 19-08-2014 17:11

Nie potrzebuje Twojej gwarancji ale dzieki za komplement.

RE: Kupie konto Adsense - abelabel2 - 19-08-2014 17:17

PETERILLUSION nie zdajesz sobie sprawy jakie bzdury pier##lisz.

RE: Kupie konto Adsense - PETERILLUSION - 19-08-2014 17:22

Ty to sie wogole nie odzywaj bo tylko wyzwyskami rzucasz wiec z Toba wogole nie mam zamiaru dyskusji prowadzic. Nie przyszlo ci do glowy ze sprawdzalem juz to wczesniej... Wiec zamilcz.

Odp: Kupie konto Adsense - Damkofr - 19-08-2014 17:58

Google ma takie zabezpiecznia ze nawet jak moj kumpel robil na brata konto drugie z innego ip to do tej pory nie ma zaakceptowanego konta. Nie z adsense takie numery, zapewniam cie.

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

RE: Kupie konto Adsense - abelabel2 - 19-08-2014 18:10

Damkofr oj tam, każdy wie że Google jest wyczulone na takich kombinatorów, ale on wie lepiej Smile