Sprawdź:
Witam.
Nazywam się toonwie

i w tym dzienniku chcę pisać moje działania jakie poczynam by stawać się bogatszym.
Sam nie wiem po co piszę ten dziennik ale mam nadzieje że mi pomoże w zarabianiu i być systematycznym.
Wcześniej tzn do tej pory zarabiam w PPA na AC zarobiłem ponad 600$ od połowy stycznia sam nie wiem czy dużo czy to mało ale wiem że są lepsi i jest ich dużo. Z racji tego że mamy już wakacje pomyślałem żeby dalej zarabiać na tym AC ale wypróbować coś innego.
Jestem od krok od zarabiania na innej niszy niż hacki ale czekam na wypłatę bo nie mam kasy na domenę. Chcę też popróbować z PPI mam kilka takich nisze bardzo oblegane ale każdemu szkoda by było kasy a pobrać jakiś downloader to już łatwiej.
Mam też ochotę pobawić się w skracanie linków. Wiem wiem kokosów na tym nie zarobię chociaż wiem że są i tacy co dobrze na tym zarabiają ale ja mam sposób żeby przy nie wielkim nakładzie pracy zdobywać ponad 1$ pod koniec wakacji to jest prawie 200zł
W dzienniku będę starał się opisywać wszystko a nie jak większość to robi że po myślnikach wymienia co zrobiła i kasę jaką zarobiła. Ja postaram się tego unikać i czasami będę was angażował pytaniami.
Postaram się dodawać wpisy codziennie na koniec dnia może kilka minut po północy.
Weekendy nie będę nic pisał bo albo wyjazd albo melanż a na kacu nie lubię pracować ewentualnie w Niedzielę wieczorkiem napisze czy cokolwiek robiłem w piątek i sobotę.
...a właśnie cel nie ustalam sobie kwoty jaka mam zrobić bo postawię za wysoką poprzeczkę i potem wakacje będę miał za nie udane. Chcę przynajmniej zarobić na Prawo Jazdy