Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Może cs:go grając w gre wypadają nam skiny(kolor broni) czy też skrzynki(w której można znaleźć itemy)
Każda rzecz ma swoją cenę może neie zarobimy kosmicznych pieniędzy ale za to możemy tymi zdobytymi rzeczami obstawiać turniejowe mecze w cs:go.
jupp82 tak, dropiąc skiny. Obstawiając mecze, grając na ruletkach / blackjacku / coin flipach, wymieniając skiny z profitem, grając na platformach typu zengaming / challengeme, licząc na cud na jackpotach
Sądzę że nie istnieje żaden dobry sposób na to by zarobić na grze. Wiadomo jest szansa bo taką też miałem w cs:go udało mi się podczas meczu bez skrzynki wygrać m4 hot rod, no ale co z tego, więcej kasy i tak w skrzynki wrzucilem i tak
Ja polecam Rocket league rok temu wpadło 500$ w pół roku trejdowania po szkole. Teraz rynek to już nie to samo ale nadal można dużo zarobić jeśli się wie jak. A ja wiem i mam jeszcze plany wrócić.
Bez problemu można wyciągać dniówki 10$ i więcej tylko trzeba mieć jakiś plan handlowania.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka