Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wiem, że już o to pytałem, w ostateczności moja strona dostała filtra za spam, ale tym razem mam do tego nie dopuścić.
Mam znowu ten sam problem, czyli moja strona lata sobie po pozycji w google, od kilku dni była na 1 stronie na samym końcu, a dziś pod wieczór trafiła na 5 stronę wyszukiwarki, a teraz wróciła na początek drugiej.
Jak mogę utrzymać pozycje ten strony? Dostarczać kilka backlinków dziennie?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2014 23:09 przez themate0.)
themate0, jak domena jest nowa, swieza to nie pozycjonuj od razu, ze swoich obserwacji wynika to, ze najlepiej postawic bloga i domene, dodac tam jednego posta i zostawic ta strone w spokoju na kilka tygodni, 2-3, po tym czasie na lezy normalnie linkowac (najlepiej nie katalogi), a z czasem twoja strona bedzie bardzo na wysokiej pozycji.
(20-05-2014 13:31)mordimer12 napisał(a): themate0, jak domena jest nowa, swieza to nie pozycjonuj od razu, ze swoich obserwacji wynika to, ze najlepiej postawic bloga i domene, dodac tam jednego posta i zostawic ta strone w spokoju na kilka tygodni, 2-3, po tym czasie na lezy normalnie linkowac (najlepiej nie katalogi), a z czasem twoja strona bedzie bardzo na wysokiej pozycji.
własnie tak zrobiłem, kupiłem domene, napisałem 1 post, powoli linkowałem i po 2-3 tygodniach uderzyłem z tematem, strona pojawiła się bardzo wysoko w pozycji, ale tak szybko jak się pojawiła, to tak szybko spadła ... :/