Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
FileShark.pl - nowy polski hosting

Autor Wiadomość
FileShark.pl - nowy polski hosting
Sprawdź:
[Obrazek: logo-beta.png]

FileShark.pl - spośród morza powstających nam hostingów wyłonił się całkiem nowy Polski hosting plików oferujący Program Partnerski. Jak wiadomo w naszym kraju sytuacja nie wygląda za ciekawie, bo po luce jaką zostawiło EgoFiles nadal brakuje godnego następny. Czy FileShark.pl będzie takim hostingiem? Raczej mocno w to wątpię, mimo że dobrze zaprojektowany design i program partnerski są ok to jednak serwis odrzuca tuż na samym początku gdzie każe nam podać dokładne dane do wypłaty wraz z miejscem zamieszkania. To z pewnością odrzuci grono zainteresowanych użytkowników. Na chwilę obecną niestety hosting wypłaca tylko przelewem, czy będą wypłaty na inny instrument płatniczy tego nie wiem, ale już w tej sprawie podjąłem stosowne kroki by się tego dowiedzieć.

Program partnerski ogranicza się do planu PPD:

[Obrazek: 1b9ab3.png]

Metody uploadu:
  • FTP

Nasze konto ma dysk 5 TB, na dzień można pobrać dla free usera 20 GB danych (~150kb/s).
Wypłata od 10 zł.

Cennik kont premium:
Kod:
http://fileshark.pl/premium/kup

Link do strony:
Kod:
http://FileShark.pl
Glosy: venzer (+1)
RE: FileShark.pl - nowy polski hosting
wypłacałeś już coś od nich>?
bardzo ładnie sie prezentuje
Mam pytanko. Moglbys podac predkosci pobierania i uploadowania zwyklego usera jak i premium?

[Obrazek: 6wlexwwcirsb.png]
(26-04-2014 11:07)venzer napisał(a):  wypłacałeś już coś od nich>?

Narazie jeszcze nie bo nie wrzucam tam. Poczekam trochę jak się rozwinie sytuacja z tą stroną i może wtedy zacznę.
Oprócz bardzo przyjemnego, przejrzystego layoutu, muszę pochwalić świetny kontakt z supportem! Naprawdę rzadko się zdarza, żeby otrzymać odpowiedź tak szybko. Brawo!
stawki takie same co do grosza jak na catshare. Nie jestem pewien czy jest wypłacalne itd więc pozostanę przy catshare Wink
A na co wypłacają?
Korzysta ktoś z tego serwisu? Robił jakieś wypłaty?
Widzę że zmienił się minimalna kwota do wypłaty (35zł).
Czy mogę wrzucać filmy jeśli nie mam praw autorskich?
Dzięki z góry za odpowiedzi.

Konk, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2014.
Czy ktoś już wypłacał pieniądze z tego serwisu? Bo nie ukrywam jestem zainteresowany, ale w ciemno raczej nie biorę Xpokerface

Zapisy do zamkniętego panelu ankietowego - KLIKNIJ
Wątek zamknięty