FileShark.pl - nowy polski hosting - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FileShark.pl - nowy polski hosting (/Temat-FileShark-pl-nowy-polski-hosting-89919) Strony: 1 2 |
FileShark.pl - nowy polski hosting - noutilus - 24-04-2014 21:32 FileShark.pl - spośród morza powstających nam hostingów wyłonił się całkiem nowy Polski hosting plików oferujący Program Partnerski. Jak wiadomo w naszym kraju sytuacja nie wygląda za ciekawie, bo po luce jaką zostawiło EgoFiles nadal brakuje godnego następny. Czy FileShark.pl będzie takim hostingiem? Raczej mocno w to wątpię, mimo że dobrze zaprojektowany design i program partnerski są ok to jednak serwis odrzuca tuż na samym początku gdzie każe nam podać dokładne dane do wypłaty wraz z miejscem zamieszkania. To z pewnością odrzuci grono zainteresowanych użytkowników. Na chwilę obecną niestety hosting wypłaca tylko przelewem, czy będą wypłaty na inny instrument płatniczy tego nie wiem, ale już w tej sprawie podjąłem stosowne kroki by się tego dowiedzieć. Program partnerski ogranicza się do planu PPD: Metody uploadu:
Nasze konto ma dysk 5 TB, na dzień można pobrać dla free usera 20 GB danych (~150kb/s). Wypłata od 10 zł. Cennik kont premium: Kod: http://fileshark.pl/premium/kup Link do strony: Kod: http://FileShark.pl RE: FileShark.pl - nowy polski hosting - venzer - 26-04-2014 11:07 wypłacałeś już coś od nich>? RE: FileShark.pl - nowy polski hosting - wonga.com - 26-04-2014 21:16 bardzo ładnie sie prezentuje RE: FileShark.pl - nowy polski hosting - Danysuw - 26-04-2014 21:23 Mam pytanko. Moglbys podac predkosci pobierania i uploadowania zwyklego usera jak i premium? RE: FileShark.pl - nowy polski hosting - noutilus - 27-04-2014 15:08 (26-04-2014 11:07)venzer napisał(a): wypłacałeś już coś od nich>? Narazie jeszcze nie bo nie wrzucam tam. Poczekam trochę jak się rozwinie sytuacja z tą stroną i może wtedy zacznę. RE: FileShark.pl - nowy polski hosting - kalutor - 27-08-2014 23:13 Oprócz bardzo przyjemnego, przejrzystego layoutu, muszę pochwalić świetny kontakt z supportem! Naprawdę rzadko się zdarza, żeby otrzymać odpowiedź tak szybko. Brawo! RE: FileShark.pl - nowy polski hosting - wiezaawieza - 02-09-2014 18:05 stawki takie same co do grosza jak na catshare. Nie jestem pewien czy jest wypłacalne itd więc pozostanę przy catshare RE: FileShark.pl - nowy polski hosting - CrisPL - 28-09-2014 11:47 A na co wypłacają? RE: FileShark.pl - nowy polski hosting - Konk - 03-10-2014 09:28 Korzysta ktoś z tego serwisu? Robił jakieś wypłaty? Widzę że zmienił się minimalna kwota do wypłaty (35zł). Czy mogę wrzucać filmy jeśli nie mam praw autorskich? Dzięki z góry za odpowiedzi. RE: FileShark.pl - nowy polski hosting - Shimeon - 25-11-2018 09:15 Czy ktoś już wypłacał pieniądze z tego serwisu? Bo nie ukrywam jestem zainteresowany, ale w ciemno raczej nie biorę |