Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Pilnie potrzebuje pieniędzy - prosze o propoozycję
Sprawdź:
Panowie i Panie.. Sprawa jest dość pilna... najlepiej do końca majówki potrzebuję 2 tys... co polecacie oprócz inwestycyjnych i PPA? Jestem strasznie skory do pracy. Jeśli ktoś mnie poprowadzi "za rączkę" zarejestruję się z refa w jakimś systemie!
RE: Pilnie potrzebuje pieniędzy - prosze o propoozycję
Chętnie bym pomógł Ci zarobić nawet 1k$ w miesiąc ale niestety moja sieć nie oferuje poleconych ;/ Tak to miałbym ich powiedzmy 5-6 i automat ...no ale coż powodzenia. Chociaż będąc z Tobą szczery jeśli sam nie wiesz jak tyle zarobić to nie dasz rady do majówki.
Odp: RE: Pilnie potrzebuje pieniędzy - prosze o propoozycję
(11-04-2014 23:44)AnnaKa napisał(a): Chętnie bym pomógł Ci zarobić nawet 1k$ w miesiąc ale niestety moja sieć nie oferuje poleconych ;/ Tak to miałbym ich powiedzmy 5-6 i automat ...no ale coż powodzenia. Chociaż będąc z Tobą szczery jeśli sam nie wiesz jak tyle zarobić to nie dasz rady do majówki.
AnnaKa myślę że coś się wymyśli Jeśli chcesz zawsze można się jakoś dogadać, jestem uczciwym człowiekiem. A wiek to 18 i doświadczenie me to zarobione 3,500 zł na PPA na blogu z hackami i specjalnej niszy ale nigdy do końca nie umiałem promować :/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2014 11:05 przez kl279.)
Wiesz kwestie dogadywania się na forum już przechodziłem jak ktoś był moim ''pseudo'' poleconym i jakoś zarabiali na moich metodach i nic nie dali z tego ani 1$... więc wybacz.