Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, Jestem nowym użytkownikiem tego forum.. Mam takie pytanie.. Klikam już od pewnego czasu na lockerz.. mam 437 PTZ.. I Chciałbym zamowic sobie "New iPod Touch 8 GB" za 400 PTZ.. Jak to zrobić? Kiedy zmieni sie ten napis "MORE SOON" na coś innego? Ile zapłace za przesyłke do Polski?
i jeszce jedno nie mam statusu Z-LIST (Dopiero mam 2 osoby polecone) czy to w czyms przeszkadza??
ale nie rozumiem.. ogladałem to ale nie moge tego pojąć.. Kiedy jest ten cały 'restock' i co to właściwie jest? I czy musze mieć Z-LIST żeby w tym uczestniczyć? proszę o pomoc będzie +!!
To tak :
Czekasz na restock (uzupełnienie) , kiedy jest restock na stronie http://ptzplace.lockerz.com/ wyświetla się okienko do logowania .
Jak już się zalogujesz wybierasz : Brands We Love / Electronics i wybierasz nagrodę , wpisujesz dane i captche i masz zamówione .
Za wysyłkę nic nie płacisz , ale przy odbiorze możesz dostać do zapłaty Cło / Vat
Nie musisz mieć z-list.Restock to uzupełnienie nagród które odbywa się zazwyczaj raz w miesiącu tylko ekipa lockerz wie o której godzinie on będzie i jakiego dnia .
teraz to czytam, jeżeli to prawda to się zawiodłem.. Myślałem że zapłace góra 50zł za przesyłke a ja mam płacić prawie połowe wartości tej 'nagrody'.. Czy da sie tego jakos uniknac? Czy dało by to coś jeżeli nagrode zamówiłbym na znajomego w USA i on wysłał by mi iPODA paczką? Czy moge podac inne dane w zamowieniu niz te ktore sa podane przy logowaniu?
Prosze o szybką odpowiedz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2010 17:35 przez gucio12863.)