Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witajcie, jest taka sprawa. Mam na youtubie konto na ktorym mialem kilkanascie kanalow i filmow. Od pewnego czasu nie widzialem zadnych wejsc na strone ktora znajdowala sie w opisie filmikow. Dzisiaj mialem dopiero czas zeby zajrzec, i gdy wszedlem na konto okazało się, że wyskoczył komunikat w stylu "wykryto niepożądane działania na twoim koncie..." chodziło ogólnie o podanie numeru telefonu w celu wysłania potwierdzającego kodu SMS. Zrobiłem, wszystko ok z tym że z tego co widze w wyszukiwarce nie ma żadnego mojego filmiku. Co z tym zrobić, czy filmy po jakimś czasie od zweryfikowania konta wróca do wyszukiwarki, czy musze je wrzucać od nowa?
z tego opisu wynika tylko jedną rzecz: konto zostało zbanowane na youtube a wszystkie filmy usunięte. Sms musisz potwierdzić aby uzyskać dostęp do maila ale do yt już nie uzyskasz.
Cytat:Shirley – wizje rzeczywistości caly film
Shirley – wizje rzeczywistości całość
Shirley – wizje rzeczywistości online
Shirley – wizje rzeczywistości lektor pl
Shirley – wizje rzeczywistości polska wersja
Shirley – wizje rzeczywistości online pl
Shirley – wizje rzeczywistości film (2014)
Shirley – wizje rzeczywistości całość po polsku
Shirley – wizje rzeczywistości najlepsza
Shirley – wizje rzeczywistości po polsku
Shirley – wizje rzeczywistości cały film lektor pl
Shirley – wizje rzeczywistości lektor PL
Shirley – wizje rzeczywistości cały film do pobrania
Shirley – wizje rzeczywistości (2014)
[...]
Themate0 dokładnie tak, możesz coś poradzić? Miałem bonus tagi od początku i to zdecydowanie pomagało. Jeśli nie chcesz pisać tu odezwij się na priv, jeśli masz ochotę pomóc rzecz jasna bo chyba jestem akurat Twoją konkurencja
Ne raz miałem tak, że mój filmik po jakimś czasie nagle znikał z wyszukiwarek, mimo że miał 5-10k wyświetleń.
Nazywałem wtedy kanał tak samo jak film, a po wpisaniu nazwy filmu mój kanał pojawiał się w wyszukiwarce youtube a filmik nie.
Gdy usunąłem te bonus tagi to wszystko wróciło do normy.
Oczywiście to było w listopadzie/grudniu, teraz może być inaczej