Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
2 Dobre sposoby na szybki zarobek

Autor Wiadomość
2 Dobre sposoby na szybki zarobek
Sprawdź:
Cześć, przedstawię Wam 2 sposoby na szybki zarobek, możliwość wypłaty już pierwszego dnia Wink

SPOSÓB 1
Dosyć znany sposób a mianowicie aplikacja na Androida "AppRedeem" jednak nie chodzi tu o zwykłe korzystanie z niej. Po pobraniu apki na smartfona rejestrujemy się i dajemy maila do PayPala. Możecie dać mnie jako polecającego czyli "cinekjp". Nic Wam się nie stanie a dostaniecie dodatkowe punkciki. Wypłata od 500 punktów czyli 0,50$. Jednak nie to jest najważniejsze. Pobieramy program na komputer
YouWave: http://youwave.com/download.html
Po instalacji otwieramy go i mamy przed sobą Androida. W lewym górnym pasku naciskamy View i wybieramy lupę po czym klikamy na sklep Play i instalujemy go. Po zainstalowaniu wchodzimy w niego, pobieramy AppRedeem i tym razem wybieramy siebie jako polecającego. Aby można było użyć to więcej razy należy odinstalować YouWave i zainstalować ponownie. Można nabić DUUUUŻO pieniędzy gdyż za jednego poleconego jest 250 pkt.

SPOSÓB 2
Robimy prostą stronkę i za pomocą skracaczy linków np. adf.ly skracamy to wsadzając treści wymuszające naciśnięcie jakiegoś linka znowu skróconego. Wiem że słabo to wyjaśniłem ale daję przykład aby łatwo Wam było to zrobić. http://adf.ly/g754O

W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą dla moich poleconych.
Glosy: swobi (+1), m4t0sh (+1), Zieciu (+1), shooreck (+1), Kurus92 (+1), Ostatni Samuraj (+1)
Odp: 2 Dobre sposoby na szybki zarobek
Ten pierwszy sposób wydaje się bardzo ciekawy a najfajniejsze jest to, że mam do dyspozycji 3 laptopy, tableta i 5 telefonów więc trochę zarobię. Huh Reputa dam rano bo na fonie nie wiem jak sie daje. Wink
Wystukane z LG L3 Smile
RE: 2 Dobre sposoby na szybki zarobek
yyyyyy ... dziwne te pomysły ;D no ale masz +

Szalony, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
ciekawe sposoby
masz reputa Big Grin
mam pytanie pro po pierwszego sposobu. Jak bedziemy tak instalowac i usuwac w kolko ten program to nie doczepia sie ze ciagle z tego samego IP ktos to robi i ciagle poleca tylko jedna osobe ?
Glosy: matek697 (+1)
Nie wiem. Narazie sie nie doczepili a po otrzymaniu pierwszej wplaty po okolo 48 godznach nastepne wyplaty masz realizowane w 60 sekund takze nawalac duzo i odrazu przelewac na konto. Tego Ci juz nie osbiora Smile
ej a ile na tym 2 zarobiles?
Odp: 2 Dobre sposoby na szybki zarobek
Trzeba by bylo przeczytac regulamin jak z tymi ip

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Xkr, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2013.
Pierwszy sposób przecież padnie w max 3 dni pokerface
To nie jest zarabianie tylko kombinatorstwo, które zadziała na krótką mete, to tak jakbyście uderzali w automat z napojami, który jest niezabezpieczony i wypada z niego kasa.
mam pytanko, bo tutaj mozna sie zalogowac tylko przez facebooka takze o co kaman? : D
Odpowiedz