Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Adfoc.us małe pytanie

Autor Wiadomość
Adfoc.us małe pytanie
Sprawdź:
Witam, zacząłem korzystać z adfoc.us i coś mi tutaj nie pasuje. Niby mam 2,134 wszystkich kliknięć na dzisiaj a zarobione mam dopiero 0,0865$. Czy to się jakoś pod koniec dnia dolicza? Czy tak słabe stawki są
RE: Adfoc.us małe pytanie
To jest scam, zainteresuj się Shorte.st albo AdF.ly wypłacalne i najwyższe stawki.
Skąd wiadomo, że to scam? Dzisiaj pod wieczór dobiję do 10$ i zobaczę czy wypłacają
Zobacz na przykład to http://www.blackhatworld.com/blackhat-se...-scam.html
to nie jest scam zarabiam tam od maja roku 2013 i kazda wyplate dostaje do teraz, po co wprowadzasz ludzi w błąd jeśli sam się nie przekonałeś ze scam? takie tematy z reguły zakladaja osoby , które zakładają 2 konta pod refa i nabijają sobie wyświetlenia ,gdzie regulamin tego zabrania w przeciwieństwie do adf.ly
Można prosić o dowód wypłaty?Smile

Jeśli płaci to zwracam honor.
(12-03-2014 18:57)Prizers napisał(a):  to nie jest scam zarabiam tam od maja roku 2013 i kazda wyplate dostaje do teraz, po co wprowadzasz ludzi w błąd jeśli sam się nie przekonałeś ze scam? takie tematy z reguły zakladaja osoby , które zakładają 2 konta pod refa i nabijają sobie wyświetlenia ,gdzie regulamin tego zabrania w przeciwieństwie do adf.ly

rowniez czekam na owe dowody. weszły boty i program sie posypal. przeszlo od roku nie wyplaca
Mam minimum 10$ tylko chyba jakiś błąd mają bo pisze, że nadal nie mam. Ktoś wie o co chodzi?
Czyli potwierdza się to, że to scam.
To scam, zlecałem wypłatę 14$ i do tej pory nic nie otrzymałem.
Odpowiedz